2777
2789
عنوان

دارم میمیرم دلم میخواد خود کشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 37 پست
مامانتون شاغله؟؟؟ چندتا بچه هستید؟؟؟

نه خانه داره من و یه خواهر 13 ساله

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم چقدر سخته      

اره واقعا به خدا دارم با بدن زخمی تایپ میکنم 

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
رابطش با مادرت چطوره؟

همش عصبیه بعضی وقتا هم ک کیفش کوکه قربون صدقش میره ولی زیاد نمیاد خونه بیشتر شبا میاد اما حدودا یک ساله ک من هیچ چیز محبت امیزی نسبت خودمون توش ندیدم

همش عصبیه بعضی وقتا هم ک کیفش کوکه قربون صدقش میره ولی زیاد نمیاد خونه بیشتر شبا میاد اما حدودا یک س ...

امیدوارم پدرت به زودی پشیمون بشه سعی کن دلشو به دست بیاری یه جوری که دلش براتون بسوزه.

مشکل خاصی با هم نداشتن؟

یا نکنه چون پسر نداره رفته سراغ اون زنه؟خیلی شنیدم دلیشون این بوده

اللهم صل علی محمد و آل محمد
امیدوارم پدرت به زودی پشیمون بشه سعی کن دلشو به دست بیاری یه جوری که دلش براتون بسوزه. مشکل خاصی با ...

اون ک اره پسر دوسته ولی این حق ما نیست من تازه امسال کنکور دارم به نظرت با این روحیه میتونم درس بخونم؟

اون ک اره پسر دوسته ولی این حق ما نیست من تازه امسال کنکور دارم به نظرت با این روحیه میتونم درس بخون ...

معلومه که نه ولی سعی کن درست رو بخونی روزای طلاییت رو از دست نده که بعدا پشیمون میشی ان شاءالله پدرت هم سرش به سنگ میخوره

اللهم صل علی محمد و آل محمد