2777
2789
عنوان

دارم میمیرم دلم میخواد خود کشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 37 پست

چرا مردا اینجوری شدن 😯😯 چن روز قبل همسرم رفته بود با یکی از همکاراش حساب کتاباشونو جمع کن تا اومد خونه شد 11:30 شب  هم از در اومد تو گفت این اسماعیلی هم د ل ه شده با 2 تا از دوستاشون و دوست دختراشون تازه رفتن باغ منو هم به زور میخاست ببره دیوونه

حالا آقای اسماعیلی یه دختر 14 ساله و یه پسر 10 ساله داره😧

حالا خودکشی کنی بابات طلاقش میده؟

بهترین  راه اینه که با مامانت باشی و واسه اذیت کردن همچین مردی کم محلی و اینکه هر روز بگی فلان چیزو میخوام تا بفهمه دوتا زن گرفتن یعنی چی؟؟

ازکجافهمیدی؟

زنش میشناسی؟

خدایاشکرت که هواموداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم دارم دق میکنم خیلی چیزا دیدم اما مامانم نمیخوادطلاق بگیره

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
مامانم میدونه اما نمیخواد به روش بیاره

گول میزنن خودشونو بخاطر بچه هاشون ...یه سری مامانم خیلی حالش بد بود گفت اگه بخاطر شماها نبود تا حالا هزار بار رفته بودم ....

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

با خودکشی کردنه تو چیزی درست نمیشه،تازه بابات راحت تر میشه،مادرت تنها میمونه و بابات خیلی راحت تر بهش ظلم می کنه،این کاره بچه گانه رو نکن،خیلی از مردا الان دو زن دارن همه بچه هاشون باید خودکشی کنن؟عاقلانه فکر کن با پدرت حرف بزن 

حالا خودکشی کنی بابات طلاقش میده؟ بهترین  راه اینه که با مامانت باشی و واسه اذیت کردن همچین مر ...

اره بهش زنگ زدم گفتم از زندگیمون دست بردار گفت بابات منو صیغه کرده من ولش کنم؟خیییییییییلی حالم بده  

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

همین الان یه جوری بهش گفتم اما انقد کتکم زد و از خونه رفت بیرون

اره بهش زنگ زدم گفتم از زندگیمون دست بردار گفت بابات منو صیغه کرده من ولش کنم؟خیییییییییلی حالم بده ...

درکت میکنم سخته ولی به مامانت فک کن 

با پدرتم صحبت کن یا به یه کسی که برش داره پیش بابات بگو بهش بگه  علت کارش چی بوده

خدایاشکرت که هواموداری  
درکت میکنم سخته ولی به مامانت فک کن  با پدرتم صحبت کن یا به یه کسی که برش داره پیش بابات بگو ب ...

دیگه حتی نمیخوام باهاش حرف بزنم همین الان نزدیک بود منو با چاقو بکشه دارم داغون میشم

یکی از نزدیکانم ک الان۵۰سال سن داره باباش زن دوم داره میگه روز عروسی بابام۵سالم بود ولی حس شکستن بم ...

فک کن منی ک با زنش حرف زدم چ حسی داشتم

انشالله ب عقل بیاد پدرتون خدا صبرت بده😢 الان ک یاد اون خانم افتادم گریم گرفت😔😔 با آه حرف میزد. ...

کاش مامانم طلاقشو میگرفت