2777
2789
عنوان

ویار عجیب غریب

236 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من هشت هفتمه ویار عجیب دارم ک از خونه و اشپزخونه و یخجالمون متنفرم چیزی نمیتونم بخورم خیلی لاغر شدم عصبی شدم همش گریه میکنم دلم مرگ میخاد دراین حد بنظرتون عادیه 😢

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

هنوز اولشه من تو سه ماه اول سه کیلو کم کردم اما بعدش ...😂

. یکی دو ماه دیگه یخچالو میخوری 😀

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره چراکه نه منم همینطور بودم یعنی تادر خونمونو باز میکردم از بوی درودیوار عق میزدم حتی ازبوی شوهرم به مرز جنون میرسی ولی یه روز از خواب پامیشی میبینی چقد حالت خوبه تهو نداری سردرد نداری از خوشحالی گریه میکنی ویهو میترسی نکنه کوچولوت توشکمت نباشه من دقیقا سه ماهم که تموم شد ازاین ویار خلاص شدم نگران نباش

اره من به علاوه اینا از شوهرمم نیز بااینکه خیلی عاشقشم البته هیچ وقت نه بروم اوردم نه بهش گفتم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

تو این دوران هر ویاری بگیری عادیه😅

گریه هم نگو ک یاد خودم میفتم چقد الکی الکی اشک میریختم ب خاطر تغییرات هورمونیه ناراحت نباش خانومی

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

منم  سر اولی از خونه زندگیم  بدم میومد تا چهارماه رفتم خونه ی مامانم ویارم تموم شد برگشتم خونمون ولی  بازم تا پایان بارداری از خونمون  بدم میومد اما سر این یکی به این شدت نبود