2777
2789
عنوان

ویار.....

107 بازدید | 9 پست

سلام خانما،من الان هفته هفتم هستم دو روزه حالت تهوع و بی حالیم از بین رفته،خیلی نگرانم.

میشه بگین شما ویارتون کی شروع شد،چجوری بودین و این حالات ثابت بوده یا نوسان داشته؟؟؟؟

من  که  ویارم  به  شدتی  بود  که  ابم  میخوردم  بالا  میوردم  و  تا  اواخر  ماه  پنجم  ادامه داشت 

خیلی  سخت بود  از  بعضی  از  خوراکیا  هم  اونقدر  زده  شدم  که  هنوزم  نمیتونم  بخورم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا  از  هفته  ۹شروع شد 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
تقریبا  از  هفته  ۹شروع شد

ولی من هفته ی قبل حالم خیلی بد بود،الان سرحالترم.

قبلا سابقه ی سقط داشتم،وقتی رشد جنین متوقف میشد دیگه بی حالیم کامل رفع میشد.

خیلی نگرانم

من اصلا تهوع صبحگاهی ندارم،فقط از بوی غذا بدم میاد. واسه شما کی شروع شد ویارتون؟

خیلی زود

از هفته نهم تا ماه پنجم

خیلی سخت بود خیلی

موندم چه جوری زنده موندم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
ولی من هفته ی قبل حالم خیلی بد بود،الان سرحالترم. قبلا سابقه ی سقط داشتم،وقتی رشد جنین متوقف میشد د ...

عزیزم  نگران  نباش‌

قرار  نیست  همه  چی  تکرار  بشه  عزیزم 

خدا  بزرگه خودش مراقب  فرشته  کوچولوهاست 

بدنا  هم  با  هم  متفاوتن  عزیزم  هرکسی  یه  جوره  خودتو  با  کسی  مقایسه نکن

ممنون دوست عزیز.

خواهش میکنم  عزیزم