دوستان من دیشب موقع نزدیکی سوزش شدید داشتم الان هم درد دارم ولی دو روز پیش که دکتر برای معاینه بودم عفونت نداشتم بنظرتون دلیلش چیه؟چکار کنم بهتر شم؟راستی صبح هم خودمو با سرکه و اب شستم ولی انگار بی فایده بود😢نمیخوام دارو استفاده کنم بدبختی اینه این چند روزم وقت تخمک گذاریه با این درد و سوزش نمیتونم اقدام کنم😭😭😭
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
شاید دکترت اشتباه تشخیص داده تو سرکه نشین تو اب و جوش شیرین بشین بهتره من جواب گرفتم
چقدر جوش شیرین بریزم عزیزم؟واقعا خیلی سوزش دارم النم بدبختی بد موقع هستش برای دارو میخوام اقدام کنم ولی مگه درد میذاره😔
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه لگن اب دو قاشق جوش شیرین بسه عزیزم اره دارو نخور اما عفونتم داشته باشی تو بارداری سختت میشه هیچ ...
بنظرت اینجوری زود خوب میشم؟بخدا چند روز پیش پول دکترم دادم خیلی ظلمه دوباره الان برم😔