2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره عزیرم ،حتما قسمت نبوده،انشاالله به زودی زود مامان بشی خانمی،فقط نا امید نشو

آخه من iui کردم. خیلی سختی کشیدم بخداا

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
منم یه بار اینجوری شدم. چند روزه عقب انداختی؟

من iui انجام دادم. پریودیامم نامنظم بودن این دوماه آخر فقط منظم شدن که اونم ۱۷ ام بود

عیب نداره،منم فروردین این اتفاق واسم افتاد،غصه نخور..مامان میشی انشالله

ناباروری داشتین؟؟

آخه من iui کردم. خیلی سختی کشیدم بخداا

انشا الله خدا جواب همه ی سختی هاتو میده،خدا میبینه گلم مطمین باش،حتما مصلحتی بود فقط صبر کن،روحیه اتم اصلا نباز،از خود خدا کمکدبخواه بهش قول بده یه مامان فوق العاده بشی،اینطوری روحیه ات بازم قوی میشه عزیز دل

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
انشا الله خدا جواب همه ی سختی هاتو میده،خدا میبینه گلم مطمین باش،حتما مصلحتی بود فقط صبر کن،روحیه ات ...

۱۴ روزه بعد  iui ام همش خدا خدا کردم. ولی حالمو گرفت بدم گرفت. انگار اصلا منو نمیبینه

۱۴ روزه بعد  iui ام همش خدا خدا کردم. ولی حالمو گرفت بدم گرفت. انگار اصلا منو نمیبینه

وااای نه اصلا اینو نگو،خودتم خوب می دونی هیچ کس تو این دنیا به اندازه ی اون قادر نیست،اگه از خدا قطع امید کنی،دقیقا کی میتونه کمکت کنه،الان ناراحتی به خاطر اونه،چندتا نفس عمیق بکش،یه دعایی که دوست داری رو بخون،به خودش توکل کن،اگه روحیه اتو ببازی واقعا کمکی به خودت نکردی،هیچ چیز قشنگی تو دنیا ساده بدست نمیاد

اونجایی که انتظار نداری معجزه میکنه خدا حتما حکمتی هست عزیزم

خدایا میشه به زودی ما هم ۳ نفره بشیم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢یه نی نی سالم وصالح  بهمون بدی جونمونم فداش کنیم😢😢😢
وااای نه اصلا اینو نگو،خودتم خوب می دونی هیچ کس تو این دنیا به اندازه ی اون قادر نیست،اگه از خدا قطع ...

شما حرفت درسته ولی این برای ادمی مثل من همیشه همینجوری  بالاهایی سرش میاد صدق نمیکنه. ممنونم از همدردیت عزیزم

شما حرفت درسته ولی این برای ادمی مثل من همیشه همینجوری  بالاهایی سرش میاد صدق نمیکنه. ممنونم از ...

خواهش میکنم عزیزم حتما برات دعا میکنم گلم