2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3634 بازدید | 46 پست
اللهُ اعلم !  در مورد ختم ۱۵ روزه دعای توسل آیت الله حق شناس سفارش به دادن صدقه کرده بودن  ...

عزیزم در کل همه چیز به اعتقاد ادم برمیگرده اگه شما چنین اعتقادی ندارین مسلما اون تاثیر رو نداره اما من چون خیلی اعتقاد دارم وقتی بخونم و صدقه ندم ناخوداگاه میترسم خدا همش  امتحانم کنه نیروی ذهن و اعتقاد ادم خیلی تاثیر داره 

الهی مرا آن ده که آن به
اللهُ اعلم !  در مورد ختم ۱۵ روزه دعای توسل آیت الله حق شناس سفارش به دادن صدقه کرده بودن  ...

میبخشید یک توضیحی در مورد این ختم میدین؟ من شنیدم  دعای توسل معجزه میکنه اگه با اعتقاد و هر روز حتی روزی چند بار خونده بشه راجبه این مورد نشنیدم اگه برای حوائجه اگه لطف کنید روشش رو بگین ممنون

الهی مرا آن ده که آن به

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم خیلی به این زیارت اعتقاد دارم اما خوده آقای حق شناس هم میگفتن وقتی زیارت عاشورا م میکنید خدا ...

درمورد چهله ی زیارت عاشورای معمولی هم این مطلب صدق میکنه که باید صدقه داد هر روز ؟

پس چرامیگن عوارض داره.نخونید

مگه میشه زیارت آقا عوارض داشته باشه؟؟؟

اصلا با منطق جور درمیاد؟؟؟؟

هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت...یکی را با همه ی وجودت دوست نداشته باش. یک تکه از خودت را نگه دار برای روزهایی که هیچکس را بجز خودت نداری
چرا عزیزم من حتی تو کانالش عضو بودم رو دادن هر روزه صدقه در طول این چله خیلی تاکید داشتن شما حتما دس ...

بله منم از خیلیها شنیدم که بخاطر بار ماورایی این ختم باید صدقه داد نه اینکه لعن کردن اونها مشکل داره اما بنظر من هم نفرین ارتعاش منفی داره و برای ختم زبارت عاشورا حتما باید صدقه داد چون نتیجه ش رو برای یکی از اشناها دیدم

بله منم از خیلیها شنیدم که بخاطر بار ماورایی این ختم باید صدقه داد نه اینکه لعن کردن اونها مشکل داره ...

من مداومت داشتم به زیارت عاشورا 

هر روز میخوندم ، صدقه هم نمی دادم

هیچ اتفاقی نیوفتاد 

من "  مَرد  " هستم 
میبخشید یک توضیحی در مورد این ختم میدین؟ من شنیدم  دعای توسل معجزه میکنه اگه با اعتقاد و هر روز ...

روش خاصی نداره 

تا ۱۵ روز ، هرروز دعای توسل بخونید و صدقه هم بدید کنارش 

قبل دعای توسل مثل زیارت عاشورا لعن بخونید 

مراقبه و ترک گناه شرط بسسیار مهم هست برای دعای توسل و زیارت عاشورا ! 

اگر بیداری سحر و نماز شب هم کنارش باشه نور علی نور میشه دیگه . 

اینارو سید ابراهیم شاگردشون گفتن

امیدوارم خدا به حق آقا صاحب الزمان (عجل الله ..)حاجت همه حاجت مندا رو بده  . 

من "  مَرد  " هستم 
روش خاصی نداره  تا ۱۵ روز ، هرروز دعای توسل بخونید و صدقه هم بدید کنارش  قبل دعای توسل م ...

اولا که خیلی خیلی خیلی شرمنده من الان تازه متوجه آقا بودنه شما شدم وگرنه از خیلی واژه ها استفاده نمیکردم. خیلی متاسفم،😔 سوالم اینه که آیا منظورتون همون لعنهای زیارت عاشواراست قبل دعای توسل؟!! اخه زیاد باهم جور درنمیاد

الهی مرا آن ده که آن به
اولا که خیلی خیلی خیلی شرمنده من الان تازه متوجه آقا بودنه شما شدم وگرنه از خیلی واژه ها استفاد ...

اون لعن هارو تو سایت آیت الله حق شناس شاگرد ایشون گفته بود به یک نفر که سوال کرده بود . 

لعن کردن مختص زیارت عاشورا نیست ! همونطور که میدونید لعن براِِئت از دشمن خدا و اهل بیت هست و در خارج و داخل دعا و یا به تنهایی میتونه گفته بشه . 

میدونم خواهر 

راستش من چند وقت پیش تو تنظیمات کاربری نوشتم من آقا هستم ! منتهی به اشتباه بجای اینکه تو بخش " امضاء " بنویسم که همه ببینن ، تو بخش " درباره من " نوشته بودم ! خودم تعجب میکردم که چرا کسی متوجه نمیشه من مرد هستم !

ولی چون اینجا معمولا خانم ها میان ، دیگه اگر کسی از لفظ های دیگه استفاده میکرد میدونستم عمدی نیست و با یک خانم اشتباه گرفته 

از طرفی خودم هم دیگه حوصله نداشتم تک تک اطلاع بدم که مرد هستم ، دیگه بیخیال شدم

اما دیشب متوجه شدم و تو بخش امضا نوشتم بالاخره . 

من "  مَرد  " هستم