2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3634 بازدید | 46 پست
پس چرامیگن عوارض داره.نخونید

بخاطر لعنهایی که داره اصولا میگن نفرین تبعات خوبی نداره بخاطر ارتعاش منفی که داره حتی اگه بجا و بر حقم باشه میگن حتی المقدور نفرین نکنید برای همین هر کس چله این زیارت رو برمیداره باید هر روز برای سلامتی امام زمان صدقه بده که اثرات منفی نفرینها دفع بشه البته یکسری دلیل ماورایی هم داره که باز برمیگرده به لعنهاش دلیل اصلیش همینه

الهی مرا آن ده که آن به
چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس بمب اتم استجابت دعاست !  بیمار لاعلاج و سرطانی و ناباروری و ...

عزیزم به چ صورته ؟شما دیدین نتیجه گرفته باشن

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر لعنهایی که داره اصولا میگن نفرین تبعات خوبی نداره بخاطر ارتعاش منفی که داره حتی اگه بجا و بر ح ...

خانم این لعن ، لعن دشمنان اهل بیت هست 

ثوابم داره اگر بد بود معصومین میفرمودن 

من "  مَرد  " هستم 
بله  یا با شرایطش انجام نداده  یا به صلاحش نیست و خودش اشتباها فکر میکنه به صلاحشه

نه عزیزم من چون در جریان کامل زندگیشم میدونم که بحث صلاح بنظرم نیست شاید زمانش نرسیده چون قضیه کاملا خانوادگیه و هر روز این طفلک تحت فشارهای شدید و استرسه و با تمام وجود و از عمق دلش بجا اورد تا خدا چی بخواد اما بنظرم هر چیزی  زمانی داره

الهی مرا آن ده که آن به
عزیزم به چ صورته ؟شما دیدین نتیجه گرفته باشن

تو کانال شاگرد آیت الله حق شناس اسکرین شات اونایی که حاجت روا شدن و اومدن گفتن  هست 

بعضیاش بیماری عجیب و غریب بوده  و ... 

من "  مَرد  " هستم 
بخاطر لعنهایی که داره اصولا میگن نفرین تبعات خوبی نداره بخاطر ارتعاش منفی که داره حتی اگه بجا و بر ح ...

باور کن من خودم تو معانی قران خوندم که خداوند هم دشمنا رو لعن کرده بود

خانم این لعن ، لعن دشمنان اهل بیت هست  ثوابم داره اگر بد بود معصومین میفرمودن

تو همون دستورالعمل است آیت الله حق شناس به این دلیل تاکید  داشتند به رد کردن صدقه،،   من از طریق اشنایی که با یکی از استادان دانشگاه الهیات دارم مشاهدات  و اطلاعاتم رو گفتم و بحثش خیلی طولانیه

الهی مرا آن ده که آن به
تو همون دستورالعمل است آیت الله حق شناس به این دلیل تاکید  داشتند به رد کردن صدقه،،   من ا ...

من ندیدم جایی گفته باشه آیت الله حق شناس به این دلیل ... ! شاید هم باشه 

من "  مَرد  " هستم 
من ندیدم جایی گفته باشه آیت الله حق شناس به این دلیل ... ! شاید هم باشه 

چرا عزیزم من حتی تو کانالش عضو بودم رو دادن هر روزه صدقه در طول این چله خیلی تاکید داشتن شما حتما دستورالعمل وبسایت رسمیشون رو انجام بدین با صدقه

الهی مرا آن ده که آن به
باور کن من خودم تو معانی قران خوندم که خداوند هم دشمنا رو لعن کرده بود

معلومه که دشمنان معصومین مورد لعن ابدی خدا و مومنین هستن و اصلا منعت نمیکنم اما هر بار که این زیارت رو خوندی حتما برای سلامتی امام زمان حتی شده مبلغ کمی صدقه بدین

الهی مرا آن ده که آن به
چرا عزیزم من حتی تو کانالش عضو بودم رو دادن هر روزه صدقه در طول این چله خیلی تاکید داشتن شما حتما دس ...

میدونم صدقه رو سفارش کردن 

میگم اینکه به این دلیل باشه ندیدم جایی گفته باشه

ندیدم هیچ جایی هیچ کدوم از علما همچین چیزی ازشون نقل شده باشه 

من "  مَرد  " هستم 
معلومه که دشمنان معصومین مورد لعن ابدی خدا و مومنین هستن و اصلا منعت نمیکنم اما هر بار که این ز ...

حدیثی یا روایتی مبنی بر گفته شما ندیدم تا حالا نقل شده باشه 

حتی احمد رشتی در دیدارش با امام زمان ، سه بار بهش تاکید شده زیارت عاشورا بخون ولی حرفی از صدقه نزده حضرت 

امام صادق هم وقتی مداومت بر زیارت عاشورا رو سفارش کردن حرفی از صدقه نزدن 

در کل صدقه خوبه کلا

من "  مَرد  " هستم 
میدونم صدقه رو سفارش کردن  میگم اینکه به این دلیل باشه ندیدم جایی گفته باشه ندیدم هیچ جایی هی ...

سندیت نداره این حرفم که بگم ولی چون یک زمانی خیلی تحقیق میکردم و از چند تن از بزرگان سوال کردم یکی از دلایل رد کردن صدقه نفرین بود نه اینکه دشمنان پسر پیغمبر رو نفرین کردن بده اما الان که بحث قانون جذب خیلی رایج شده کلا میگن کلام قدرت زیادی داره و وقتی یک جمله متفی مثل نفرین میکنین بار منفی داره و گرنه دلیل مستندی نداره بیشتر اعتقاد اشخاصه حالا شما ببینید چرا برای دعای توسل نمیگن صدقه بدید؟ بهرحال هرکسی عقایدی داره اما این نظر من رو خیلیها تو سایت تجربه کرده بودن و من حتی تو گروه  نایب صلواتی هم عضو بودم یکی از دلایل  تاکیدشون این بود

الهی مرا آن ده که آن به
حدیثی یا روایتی مبنی بر گفته شما ندیدم تا حالا نقل شده باشه  حتی احمد رشتی در دیدارش با امام ز ...

من خودم خیلی به این زیارت اعتقاد دارم اما خوده آقای حق شناس هم میگفتن وقتی زیارت عاشورا م میکنید خدا خیلی امتحانتون میکنه اینو از   یکی از شاگردانشون خوندم و  برای سربلند امدن از این امتحانها بنظرم باید صدقه داد 

الهی مرا آن ده که آن به
سندیت نداره این حرفم که بگم ولی چون یک زمانی خیلی تحقیق میکردم و از چند تن از بزرگان سوال کردم یکی ا ...

اللهُ اعلم ! 

در مورد ختم ۱۵ روزه دعای توسل آیت الله حق شناس سفارش به دادن صدقه کرده بودن 

این تو ذهنمه

من "  مَرد  " هستم