2777
2789
عنوان

جشن دندونی

967 بازدید | 31 پست

سلام خانمای خوش سلیقه

دوستای گلم جمعه جشن دندونیه پسرمه میشه کمکم کنید و بهم ایده بدید میخام ی چیز متفاوت و بیاد موندنی شه 

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

کیک که تصویر دندون روش باشه سفارش بده یاخودت بپز

یه قسمتی ازخونه را دیزاین کن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
کیک که تصویر دندون روش باشه سفارش بده یاخودت بپز یه قسمتی ازخونه را دیزاین کن 

کیک دندون سفارش دادم تم دندونم گرفتم دیگه چیکار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیک دندون سفارش دادم تم دندونم گرفتم دیگه چیکار کنم

روی دیزاین خیلی کارکن

توی تل یه کانالی هست که تصویر تزیین تولد بچه ها را گذاشته که به اگه ادمینش پیام بدی یکیو میفرستن که برات کارتزیین انجام بده لینکشو من ندارم 

آش دندونی هم که بپز

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی و دل خوش همیشه صحیح و سالم باشه پسرت گفت

عزیزم سالاد الویه درست کن به شکل دندان تزیین کن . پاستیل دندانی بگیر بزن سر سیخ های چوبی و بده به کوچولو های جشن

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

من آش دندونی و سالاد الویه و ذرت مکزیکی هم درست کرده بودم

کیکم خودم درست کردم با روکش شکلاتی و با تزیین عکس دندون.

بادکنک شکل دندون و گیفت دندونی خریدم و ...

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
بیسکوییت های کوچولو سفارش بده به شکل دندون،راستی دندونک هم درست کن،

بیسکوییت شکل دندون کجا سفارش بدم

من آش دندونی و سالاد الویه و ذرت مکزیکی هم درست کرده بودم کیکم خودم درست کردم با روکش شکلاتی و با ت ...

گیفت دندونی تم فروشی ها دارن؟؟

بیسکوییت شکل دندون کجا سفارش بدم

تو شیرینی پزی ها فکرکنم،بشه،یا تو اینستاکرام بگرد حتما پیدا میکنی،من نمیدونم کدوم شهری که بگم کجا میده،اما الان عکس برات میفرستم

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿