aaaaaaraaamesh مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 649 عنوان بچها بالاخره منم گوشی گرفتمممم!!!!!😊😊 | مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 94 پست خیلی ازش راضیم😍😍 دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍 1397/04/12 | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایگواناا عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 23487 سون اس و سون اس پلاس هم وجود داره تا اونجایی که من میدونم😊😊😊 ینی اون رنگ مسی ک قرار بود بیاد الان تو بازار موجوده ؟حالت قهوه ای داره؟اخه من ندیدم دست کسی فک کردم دگ فقط طراحی شده ولی ماکتشودیده بودم when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME
schatzilein عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 1520 سون اس و سون اس پلاس هم وجود داره تا اونجایی که من میدونم😊😊😊 همشون ی کارایی رو دارن چون زود ب زود وارد بازار میکنن فک نکنم تفاوت چندانی داشته باشهفقط اسماشون متفاوته 😎Ich bin optimistisch für die Zukunft
ایگواناا عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 23487 همشون ی کارایی رو دارن چون زود ب زود وارد بازار میکنن فک نکنم تفاوت چندانی داشته باشه فقط اس ... سون پلاس ب بعد ک قابلیت پرتره رو اضافه کرد کاملا ی قابلیت جدید و خوب نسبت ب قبلیا بود ولی سون و ایت هیچ فرق چندانی باهم ندارن ولی خب ایکس خیلی دوربینش حرفه ای تره when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME
نی_نی_سایت_متاسفم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1208 همه چیش خیییلی خوبه از نمایندگی معتبر خریدم خودش بعدا گفت این مدل گوشی کلا از نظر باطری ضعیفه فقط نمایندگی هایی ک سایت سامسونگ نوشته معتبرههمسرم ۳سال دارهروزی ۴الی ۶ ساعت با تلفن صحبت میکنهچن بارم خورده زمین۲_۳مته پیش باطریش مشکل پیدا کردقبل اون عالی کار میکرد
schatzilein عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 1520 سون پلاس ب بعد ک قابلیت پرتره رو اضافه کرد کاملا ی قابلیت جدید و خوب نسبت ب قبلیا بود ولی سون و ایت ... واجب شدم برم ببینم چ جوریاس😁 😎Ich bin optimistisch für die Zukunft