2777
2789
عنوان

یعنی کسی بچش مهد کودک نمیره تو این سایت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 149 پست
اینجا خوب بود چون اگه دغوا میکردن دخترم فوری به من میگفت یک بار داشت با عروسکش صحبت میکرد گفت اگه ش ...

اخی خیلی زود گذاشتیش مهد پس

خالم میگه بچه تو سن کم اگه دعواش کنن و موثع رفتن یه بوسش کنن دعواهه یادش میره ولی تو سن 4 سال دیگه یادش میمونه و میاد به خونوادش میگه 

من اموزش نیاز ندارم چون خودمون باهاش کار میکنیم خاله خودم خیلی باهاش کار میکنه و همینطور مامانم و خ ...

پرستار بگیرین  هم  بصرفه تره  هم  بهتر  حداقل  زمستات  و تابستان  ویروس نمیگیره      

خدایا شکرت..      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی خیلی زود گذاشتیش مهد پس خالم میگه بچه تو سن کم اگه دعواش کنن و موثع رفتن یه بوسش کنن دعواهه یاد ...

دختر من از یک سال ونیم رفت مهد چون مجبور بودیم.

نه یادشون نمیره .حین بازی یا اتفاقی یک دفه بهش اشاره میکنند

اگه شاغل نيستي مهد نذار

من سر کار میرم اما تا حالا نتونستم اونطور که باید تو محل کارم باشم

الان کارم داره خیلی زیادتر میشه کم کم واس همین  میخوام مهد بزارمش 

دیگه مادرمم نمیتونه نگهش داره و شرایطشو نداره 

پرستار بگیرین  هم  بصرفه تره  هم  بهتر  حداقل  زمستات &nb ...

خب خیلی گرون تره

ضمن اینکه دوست خودم پرستار گرفت بدتر بود و تو خونه دوربین گذاشته بود و دیده بود بچشو اذیت میکنه طرف

خب خیلی گرون تره ضمن اینکه دوست خودم پرستار گرفت بدتر بود و تو خونه دوربین گذاشته بود و دیده بود بچ ...

پرستار با یک تومن  دوستم  گرفته   خیلی هم  راضیه  ازش     یکساله      خونه  اوناهم  دوربین داره  ولی  راضی ازطرف

خدایا شکرت..      
پرستار با یک تومن  دوستم  گرفته   خیلی هم  راضیه  ازش     یکساله ...

خب شانس اورده عزیزم

ولی خب هزینشم زیادتر از مهده

ضمن اینکه همسر من زودتر از من میرسه خونه و نگران میشم اینطوری

البته شکر خدا تا حالا اصلا چیزی از همسرم ندیدم ولی به نظرم جالب نیست این قضیه

از همیناش میترسم

بله جلو والدين عالي هستن و هي زبون ميريزن ولي من چند بار اتفاقي سرزده رفتم داخل و برخورداي بدي ديدم با بچه ها و ديگه كنسلش كردم خير سرش مثلا روانشناس بود خانم مدير مهد چقدر بيسواد بود كه بچه رو براي اينكه غذاشو بخوره تهديد ميكرد و...

در کل  مهد میذارین  خودتون غذا  بذارید      گول  حرف و تعریف  مدیر مهد های معروف  رو نخورید     اتفاقا   مهد های نه چندان  معروف  بیشتر دقت میکنن  تو همه چیز

خدایا شکرت..