2777
2789
عنوان

یعنی کسی بچش مهد کودک نمیره تو این سایت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 149 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسیدم  بخدا  گفتم  شر میشه  واسم     بچه    ۵  س ...

بچه 5 ساله قشنگ میتونه بگه جریانو به مادرش و یادش نمیره که

چطور نگفته به مادرش اخه؟؟؟

البته من خودمم اینکارو کردم دقیقا ولی در حین بازی و جلو پدر مادر خود بچه

بعدشم کلی وجدانم درد گرفته بود باز

مهد کودک های بهزیستی چه فرقی داره؟ مگه همه مهدها یک جور نیستن؟ 

نه.مهد های زیر نظر بهزیستی فقط میتونن مربی هایی رو استخدام کنن که دوره و مدرک دانشگاهی معتبر داشته باشن و با ازمون استخدام میشن.

مهدهای دیگه هر کسی از راه برسه چه بی سواد چه باسواد چه خشن چه مهربون و دلسوز بدون ازمون میارن سرکار فقط و فقط اگر حقوق کمی طلب کنه😏😏 کسی رو استخدام میکنن که کمترین حقوقو طلب کنه.‌کاری به مدرک و سواد و.‌‌‌.ندارن. گول ستاره رو نخورید. ربطی به ستاره و بهتریین جای شهرتون نداره

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
 احه  اگر واقعیت  رو میگف  ک معلوم  نبود چی سرش میاد     بچه &nb ...

خدابکشه همچین مربی رو...متاسفانه اسم روانشناس هم روشه 😣😔😔😔😔

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
نه.مهد های زیر نظر بهزیستی فقط میتونن مربی هایی رو استخدام کنن که دوره و مدرک دانشگاهی معتبر داشته ب ...

اره  دقیقا   این  دوستمون   کامل ترین  حرفو گفت     گول  مهد معروف   نخورید     

خدایا شکرت..      
خدا نگهش داره واست عزیزم

مرسي خانومي همچنين گل دختر شمارو اميدوارم به نتيجه خوبي برسيد ولي در نهايت اگه تونستي اين يك سال رو هم تحمل كني ديگه دخترت ميره پيش دبستاني انشالله درگير مهدم نميشي

ممنون از توضیحت عزیزم

فدات

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
مرسي خانومي همچنين گل دختر شمارو اميدوارم به نتيجه خوبي برسيد ولي در نهايت اگه تونستي اين يك سال رو ...

والا خیلی دوست دارم این اتفاق بیوفتع ولی بعید میدونم

البته احتمالا دو روز یا سه روز توی هفته ببرمش مهد و بقیش پیش مادرم باشه

همون  لحظه  بچه  از مامان  تحویل میگیرن  جونم جونم  میکنن   بعد & ...

والا به خدا من خودم گاها میرفتم مهد خالم

نمیدونی چه قربون صدقه ای از بچه ها میرفتن و چقدر قشنگ باهاشون حرف میزدن

از شانس نن دیگه تعطیل شده