2777
2789
عنوان

فروش ملک مشاعی

23 بازدید | 0 پست

آیا فروش ملک مشاع بدون رضایت سایر شرکا امکانپذیر است؟


بله، اما تنها سهم مالک قابل فروش است. طبق ماده 583 قانون مدنی، هر یک از مالکان مشاع میتوانند سهم خود را بفروشند، اما فروش کل ملک بدون رضایت سایر شرکا امکانپذیر نیست.


اگر یکی از شرکا مایل به فروش نباشد، سایرین میتوانند از دادگاه درخواست افراز یا دستور فروش ملک را بدهند.


مشورت با وکیل ملکی برای انجام صحیح مراحل فروش یا افراز، از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری میکند.

برای رزرو وقت مشاوره پیام بگذارید.

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2844
2834
2835
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز