2789
عنوان

حق با کیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا این جور مردارو باید داد یه فصل سیر بزننشون له ولورده بشن تا بفهمن 

آره این جور مردا فقط برا زناشون شیرن

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
قبلنا شوهرم فحش میداد البته الانم میده تنها تغییرش اینه که دست به زن نداره شایدم بخاطر بارداریم نمیز ...

شوهره منم همینه شای م بدتر غصه نخور عزیز درست میشه

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

من نمیگم از شوهرم متنفرم

چون میدونم این اخلاقش تاثیر تربیتشه 

وفتی باباش مامانشو میزنه یا داد میزنه خب اینم تحت تاثیر قرار گرفته

چندبار خاستم کمکش کنم اما دیدم خودم عصبی شدم

بچمو یجوری تربیت میکنم که حتی یه ذره پرخاشگری باباشو ارث نبره

ولی با استرس الانت رو بچه تاثیر میداری خدای نکرده بزرگ شه پرخاشگر میشه مگه تاثیر استرس بر بارداریو نخوندی همینجا زده امشب بخون اروم باش از ما که دیگه گذشت 

شوهرم دست بزن نداره ولی اگه هراتفاقی برای بچه بیفته من مقصرم....فقط دادوهوارتمام همسایه هامیشنون.دیگه حوصلشوندارم ..من از بچه کی ازدادزدن میترسیدم متاسفانه شوهرم فقط دادمیزنه

من مشکل تنفسی دارم گاهی موقع بحث بالشت میذاشت روی دهنم اشکم درمیومد بخدا دست وپا میزدم نمیتونستم نفس ...

ببخشید اینجوری میگم هرچی خواسم هیچی نگم نمیشه عزیزم... ولی چرا اخه چرا باردار شدی چطور تونستی کتکاشو تحمل کنی دو روز دیگه دست رو بچتم بلند میکنه ولی ایشالا مشکلاتت حل بشه شوهرت کلا یه ادم دیگه بشه 

منکه تصمیم گرفتم باهاش سرد برخورد کنم

اخه دیگه خسته شدم از جنگیدن واسه رابطمون

صدبار گفتم زندگیمو دوست دارم نمیخام سرد شه بیا مشکلاتو کمک هم حل کنیم 

ولی امشب اعتراف میکنم کم اوردم ودیگه تباشی واسه گرم نگهداشتن زندگیم نمیکنم