2777
2789
عنوان

داغونمم😩

424 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام؛من وسط امتحاناتم هستم .فردا هم يه امتحان سخت دارم؛تا ٢١ ام همسنجوري درس دارم و امتحانايي كه استاداش انگار ميخوان انتقام بگيرن از بس سخته.

بچه ها من متعهلم هستم و شوهرم اصن درك نميكنه .براي استرس امتحانا و بقيه چيزا خيلي حساس و زودرنج و عصبي شدم ولي اون اصن نميفهمه.چه كنم؟

اصن خسته شدم دلم نيخواد بخونم ولي براي ايندمون بايد بخونم.ولي اين درساهم سخته.اصن قاطي پاتس شدم.كسي نظري نداره؟راستي مادرشوهرمم همه امتحاناش ٢٠ و بالا ١٩ بوده.حالا من براي پاسي ميخونم اينقدر كه سختن

🙄🙄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در طول ترم باید درس بخونی عزیزم ما متاهل ها نمیتونیم شب امتحانی باشیم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
در طول ترم باید درس بخونی عزیزم ما متاهل ها نمیتونیم شب امتحانی باشیم

حالا فعلا كه متاسفانه تو طول ترم هم خوندم ولي اين كتاباي چندصد صفه اي احتياج داره شب امتحانم باز خونده بشه.

🙄🙄

زیادم زندگیتو ول نکن اگه همه چیزش سرجاش باشه خسته نمیشه،خونه تو مرتب نگه دار غذاتم اماده کن بعد درستم بخون،اون موقع هایی که سرکاره بخون،اصلا چرا طول ترم نخوندی؟؟

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
زیادم زندگیتو ول نکن اگه همه چیزش سرجاش باشه خسته نمیشه،خونه تو مرتب نگه دار غذاتم اماده کن بعد درست ...

مثل مامانا شدی  همش میگن چراتو طول سال درس نخوندی 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
2790
2778
2791
2779
2792