2777
2789
عنوان

قرص لتراکس ۲٫۵

12760 بازدید | 14 پست

سلام.من فولیکولم ۱۱ هست.دکتر گفته تا سه ماه اقدام کنم اگه نشد برم ازش دارو بگیرم.اما یه نفر گیر داده قرص لتراکس بگیرم.کسی تا حالا مصرف کرده.ممکنه راهنمایی کنید چکار کنم؟!الان یک ماه اقدام هستم وباردار نشدم.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره؛ باید دکتر بهت بگه

دکتر گفته تا سه ماه طبیعی اقدام کنم اگه نشد برم قرص بگیرم.شما استفاده کردین عوارض داشت ؟!

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
دکتر گفته تا سه ماه طبیعی اقدام کنم اگه نشد برم قرص بگیرم.شما استفاده کردین عوارض داشت ؟!

اگر بدون تجویز استفاده کنی میشه کیست؛ بعد دوباره چند ماه باید درگیر کیستات باشی، واسه من به تنهایی روم جواب نداد همراه امپول بهم داد

خدایا مرررسی
بخور عزیزم اگر تنبلی تخمدان داری عمرا بدون دارو باردار شی

فولیکولم روز ۱۳ بعداز پریودم ۱۱ بود.البته من از کیت وقتی استفاده کردم متوجه شدم ۱۸ روز بعد از پریودم تخمک گذاری میکنم.شاید تا اون روز رشد کرده باشه.

اگر بدون تجویز استفاده کنی میشه کیست؛ بعد دوباره چند ماه باید درگیر کیستات باشی، واسه من به تنهایی ر ...

چه آمپولی عزیزم

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
عزیزم باردار شدی با قرص؟

سلام.بعد از ماه ها تلاش و مصرف قرص و امپول باردارشدم.الان ۱۲ هفته ام هست.