2777
2789
عنوان

ترشح دارم .

216 بازدید | 13 پست

بچه ها امروز آی یو آی ردم .از وقتی اومدم خونه خیلی ترشح دارم. فک کنم اینبارم منفی شه. هر پی بود ریخت . کسی تجربشو داره 

زیر دلمم تیر میکشه 

نهال خانوم مامانی عاشقته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای یوای رونمیدونم چجوربه.ولی من یکی ازعلائمم همین بود ترشح زیادوزیردلمم تیرمیکشیدوباردارم.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اسپرم رو شستشو میدن و بع رحم منتقل میکنن

اسپرم رو چطوری شست و شو میدن

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
انروز ای یو ای کرده،به این زودی که لقاخ انجام نمیشه

اره گفتم ای یو ای رونمیدونم چجوریه.ولی من قبل گذاستن بی بی چکم که مثبت بشه این دوتاهم جزئی ازعلائمم بود.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

ترشح نیست زحمت تحریک شده ربطی به بیرون اومدن اسپرم نداره ،اسپرم همون یک ربع داخل میشه 

انشاالله که مثبته

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘