سلام بچه ها من کارم یه جوری که هر میزی یه وای فای هست هفته ششم هستم خیلی میترسم که سقط بشه آیا لباس بارداری ضد امواج خوبه به نظرتون قیمتش چقدر از کجا میتونم بگیرم آیا گل کاکتوس تأثیر گذاره
سلام عزیزم منم کافی نت دارم و همیشه با امواج سر و کار دارم مثل شما توی هفته ششم هستم فکر نکنم جواب بدن این لباسا کنارت گل کاکتوس که تیغ زیاد داشته باشه بزار
نت گوشی هم مشکل ایجاد میکنه و خطرناکه یا فقط وای فای خطرناکه؟
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
واااای من که ۲۴ساعتی نت وصل وگوشی بدستم.خدا خودش بخیر کنه
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
عزیزم شما که محل کارت وای فا داره هیچ فرقی با اونی که تو خونه 24 ساعته .ای فا روشنداره نمیکنی باز تو خونه میتونی خاموشش کنی اگه همسایت داشته باشه باز امواجش به تو میرسه و نمیتونی چیزی بگی یا بعضی ها که کلا از این دکل های مخابراتی دارن تو کوچه هاشون اونا که خطرناک تره پس زیاد بهش فکر کن ان شاالله که اتفاقی نمی افته