خانوما شوهرم چند روزه پیش رفت مسافرت ،واسه کار ،یه روز قبل رفتنش اینقدرررر دلتنگش بودم و گریه کردم اما اصلا محلم نذاشت همش میرفت بیرون اصلا نیومد یکم دلداریم بده ،خلاصه فردای اون روز رفت اهواز ،تو راه همش بهش زنگ میزدم ببینم رسیده یا نه ؟اما بعد اینکه رسید دیگه بهش زنگ نزدم اونم بهم زنگ نزد موند فرداش زنگ زد دو دیقه احوال پرسی کردیم قط کرد ،از روزی که رفته اصلا زنگ نمیزنم بهش ،امروزم خودش بهم زنگ زد جواب ندادم ،بخاطر بی محلیش ازش ناراحتم ،بنظرتون کار درستی میکنم؟
😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔