2777
2789
عنوان

کیست پاره شده

255 بازدید | 14 پست

من کیست ام هفته پیش پاره شد اونم با درد خیلی شدید و خونریزی داخلی که نزدیک بود عمل بشم بعد گفتن چون خونریزی داخلی قطع شده استراحت کن تا خوب بشی و خون های داخل شکمت جذب بشه ولی الان بعد یه هفته خیلی تیر میکشه و باز درد دارم چیکار کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من یه بارپاره شد کل اون ماه باید استراحت مطلق باشی دردشم که تا چندهفته ادامه داره

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
حتمابرین پیش متخصص تاسونوبشین که مطمئن بشن مشکلی نیست

دیروز رفتم سونو گفت یکم از خون های داخل شکمت جذب شده ولی هنوزم خون هست باید استراحت کنی ولی درد دارم امروز و تیر میکشه 

مال منم نصف.شب ترکید انقد درد داشت مردم و زنده.شدم ولی بعدش دیگه خوب بودم مشکل نداشتم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
دیروز رفتم سونو گفت یکم از خون های داخل شکمت جذب شده ولی هنوزم خون هست باید استراحت کنی ولی درد دارم ...

اگه سونوشدی ومشکلی نیست این دردطبیعیه ویه مدت طول میکشه تابهتربشی فقط سعی کن استراحت کنی وچیزای سنگین بلندنکنی

برای سلامتی دخترم دعاکنید
شما عمل نکردین؟دردش طبیعیه؟

نه دیگه نامه دادبرای بیمارستان گفت یه ماه استراحت مطلق اگه دردت مثل موقع پاره شدن شدیدشد فوری بروبیمارستان منم رعایت کردم ماه بعد سونودادم جذب شده بود ولی یه ماه سرموازروبالش نتونستم بردارم خیلی داروهااذیتم کرد

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)