آزاد رو نمیدونم متاسفانه اما با دفترچه تامین اجتماعی غربالگری و سونوی قبلش شد حدود200تومن
یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست...مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت می شود باورش کرد.آخرچطور می شود یک دفعه مادرشد.همین که نقطه ای تپنده را نشانت میدهندومیگویند این بچه شماست. همه چیز تغییرمی کند.دستت رامی گذاری روی شکم وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی ترباشی.بایدمحافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک.بایدحامی اش باشی.همراهش باشی.شروع به تکان خوردن که می کندفکرمیکنی دیگرخودت نیستی.دیگرپاهایت روی زمین نیست.لذتی وجودت را میگیرد که با کمترچیزی قابل قیاس است.باگذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تری میشوی.چقدر قلبت برایش می تپد. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود.چشم هایش دهانش انگشت هایش. ازهمین روزهاست که نگرانش می شوی.که چرا تکان نمی خورد.چرا نمی چرخد.چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست جادویی که همه چیز راتغییر می دهد.جادویی که تورا تغییر می دهد ودیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند.بعد از این کسی هست که تور را مادر صدا خواهد کرد ماااااااااااااااادر
آزاد رو نمیدونم متاسفانه اما با دفترچه تامین اجتماعی غربالگری و سونوی قبلش شد حدود200تومن
چقدر زیاد
ما هر ماه صدو خرده ای تومن داریم هزینه بیمه میدیم، جای اون هزینه ی ازاد بدیم کمتر در میاد
خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
چقدر زیاد ما هر ماه صدو خرده ای تومن داریم هزینه بیمه میدیم، جای اون هزینه ی ازاد بدیم کمتر در میاد
تازه از بیمه تکمیلی که کردم استفاده کردم هزینه بارداری خیلی زیاده حالا 180تومنم هزینه آنومالی دارم واسه شنبه وهزینه های دیگه واسه غربالگری دوم
یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست...مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت می شود باورش کرد.آخرچطور می شود یک دفعه مادرشد.همین که نقطه ای تپنده را نشانت میدهندومیگویند این بچه شماست. همه چیز تغییرمی کند.دستت رامی گذاری روی شکم وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی ترباشی.بایدمحافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک.بایدحامی اش باشی.همراهش باشی.شروع به تکان خوردن که می کندفکرمیکنی دیگرخودت نیستی.دیگرپاهایت روی زمین نیست.لذتی وجودت را میگیرد که با کمترچیزی قابل قیاس است.باگذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تری میشوی.چقدر قلبت برایش می تپد. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود.چشم هایش دهانش انگشت هایش. ازهمین روزهاست که نگرانش می شوی.که چرا تکان نمی خورد.چرا نمی چرخد.چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست جادویی که همه چیز راتغییر می دهد.جادویی که تورا تغییر می دهد ودیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند.بعد از این کسی هست که تور را مادر صدا خواهد کرد ماااااااااااااااادر
تازه از بیمه تکمیلی که کردم استفاده کردم هزینه بارداری خیلی زیاده حالا 180تومنم هزینه آنومالی دارم و ...
وای خدا
هزینه ها سر سام اوره، جای اینکه واس پیشگیری از ب دنیا اومدن بچه نریض، غربالگری ها رو بیمه بده، انقد گرونه ک بعضیا از خیرش میگذرن،😟
خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
واسه اونا هم فاکتورو دادم مهر کردن برم از بیمه تکمیلی بگیرم همسرم کلی مسخرم کرد گفت همینجا تخفیف دادن مفت و مجانی هم که نمیشه
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
وای خدا هزینه ها سر سام اوره، جای اینکه واس پیشگیری از ب دنیا اومدن بچه نریض، غربالگری ها رو بیمه ب ...
اره والله خدا آخرعاقبتمون رو به خیرکنه با این گرونی ونرخ تورم
من نسل امید رفتم ۴۳۰دادم بعدم پشیمون شدم چون جوابش های ریسک شد مجبور شدم ۱۳۰۰بدم واسه آمینو واسه غربال دومم فقط سونو دادم.پیش دکتر طهماسبی تو رستاک فقط سونو شد ۴۷۰ ولی خب اونو راضی بودم چون دقیق کارشون