2777
2789
عنوان

پارتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3983 بازدید | 58 پست

آدم وقتی جایی با بقیه فرق داره حس میکنه همه نگاه ها بهشه و کلی عذاب میکشه😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اونجا به اندازه کافی برجستگی هست  کسی مال منو نمیبینه

همینو بگو بعدشم من با عبا بشینم اونجا اونای دیگه لخت و پتی رژه برن ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
منم همینو میگم ... میگم من نمیام ولی تورو هم نمیذارم تنها بری اونجا میگه عروسیه خواهرم بگی نرو نمیری ...

برو باهاش یه چیز پوشیده بخر 

هی بهش بگووو خوبه همین هیج جامم پیدا نیسس

یا ب قول بچه ها ماکسی کت دامن کت شلوار یه چیز اینجوری بگیر

و مجبوری ازش زور بشی

باموهات کاری نداره دیگه یااونم میگه روسری

همینو بگو بعدشم من با عبا بشینم اونجا اونای دیگه لخت و پتی رژه برن ؟

یه کت دامن یا کت شلوارشیک.بپوش

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

ما هم آخر تیر عروسی یکی از فامیلهای شوهرمه مختلطه من هم چون نمیتونم مثل اونا لباس باز بپوشم کلا نمیرم و خلاص..یه بهانه جور میکنیم نریم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
يعني ماها كه ميريم عروسي مختلط بي حيا😒 خوبه ادم يكم سنجيده حرف بزنه

نه منظورم این بود اگه عبا بپوشه پوشیدست وبا حیا روبه صحبتم پوشش بود....هرچند  عروسی مختلط رو تایید نمی کنم ولی حرفم سر پوشش خانم بود

بنظرم ب شوهرت بگو حالاک با پوشش من مشکل داری اصلا نمیریم عبا شیکه ولی ب درد این جو نمیخوره کت و شلوا ...

بهش گفتم نه من میرم نه تورو میذارم بری بدون من مجلس قاطی ... کت و شلوار ندارم نمیخوامم هزینه کنم لباس بخرم واسه چندساعت واسه دوسته شوهرم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

پیراهن بلند پوشیده بپوش خیلی بهتره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

کت دامن کت سارافن اصلا نمیزنه بیرون ک

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

ببین هرچی دوس داری بپوش ب حرفه شوهرت نکن ک اونجا بری پشیمون میکنی چرا مثل بقیه لباس نپوشیدی یا نرو یاهمرنگ اونا باش..تازه شاید مجلسشون مشروب هم باشه شوهرت بخوره داع بشه اصلا کار به خجابتم نداشته باشه..خخخخ