2777
2789
عنوان

جن صدا داره؟😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 9241 بازدید | 157 پست
من یبار وسط روز شوهرمو دیدم تو خونه گفتم عه کی اومدی؟ گفت الان ولی دارم میرم سریع رفت بعد زنگ زدم به ...

وااااای یاخدا😩😩😩😩

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ساداتیم همه همسایه ها تو محل خودمون که پدرمومی شناسن  برای مشکلاتشون خدارابه جدپدرم قسم میدن جدمون سنگینه پدرم با اجنه ها صحبت می کنه وخیلی به پدرم احترام میزارن

خدایا یه دخترموطلایی بهم بده خواهش می کنم  راستی من کاربرسابقم 1395

به خاطر توهمه 

من خودم فیلم ترسناک می بینم سایه بینی پیدا میکنم یه بارم یه سایه بزرگ رو سقف دیدم و یه نفر داشت صدام میکرد !!!!!!

یه مدت فیلم ترسناک نگاه نکن و حتما لامپ پذیراییو روشن بزار توهم زدی 

مغز هر چیو بهش بگی باور میکنه

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
چون خیلیا میدونستن ترسیدم شناسایی بشم قبلا یه جور تاپیک زدم 😁 اما خب واقعیتش مامانمو دیدم  پشت ...

خییییلی حس بدیه.امیدوارم دیگه تجربه نکنیم

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

من یه کاربری دیگه داشتم پارسال یکی از خانما گفت دوستش سر صبح از خودش عکس گرفته تو عکسش یه موجود عجیب دیده 

چون تازه از شوهرش جدا شده بود یه درویشه بهش گفته طلسمت کردن هیچ وقت تنها نشو تا 6ماه 

عکسم فرستاد 😨😨😨😨😨در ضمن فتوشاپم نبود 

یعنی چی؟ دنیای موازی چیه؟

عزیزم بینهایت دنیا وجهان در کاینات وجود داره که همه باهم موازی هستن و نمیتونن به دنیاهای هم واردبشن مگر درصورت تغییر فرکانس.یعنی از من وشما چندورژن دیگه هم موجود هست مثلا شما یک دنیای دیگه پزشک هستید جایی دیگه  معلم .سرچ کنید گوگل اطلاعات بیشتر داره

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

عزیزای دلم که میگن جن وجودنداره یاصوتش قابل شنیدن نیست سخت دراشتباهین هم بطورواضح قابل رؤیتن هم صداشون قابل شنیدن این مسئله مثل روزبرام روشن شده چون یکیشون همخونمونه پس اینکه ندیدین دلیل برنبودشون نیست 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢