بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما ساداتیم همه همسایه ها تو محل خودمون که پدرمومی شناسن برای مشکلاتشون خدارابه جدپدرم قسم میدن جدمون سنگینه پدرم با اجنه ها صحبت می کنه وخیلی به پدرم احترام میزارن
خدایا یه دخترموطلایی بهم بده خواهش می کنم راستی من کاربرسابقم 1395
عزیزم بینهایت دنیا وجهان در کاینات وجود داره که همه باهم موازی هستن و نمیتونن به دنیاهای هم واردبشن مگر درصورت تغییر فرکانس.یعنی از من وشما چندورژن دیگه هم موجود هست مثلا شما یک دنیای دیگه پزشک هستید جایی دیگه معلم .سرچ کنید گوگل اطلاعات بیشتر داره
عزیزای دلم که میگن جن وجودنداره یاصوتش قابل شنیدن نیست سخت دراشتباهین هم بطورواضح قابل رؤیتن هم صداشون قابل شنیدن این مسئله مثل روزبرام روشن شده چون یکیشون همخونمونه پس اینکه ندیدین دلیل برنبودشون نیست
من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢