2777
2789
عنوان

جن صدا داره؟😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 9241 بازدید | 157 پست

[QUOTE=63277804]😅خب وجود دارن دیگ اگ بخوان میتونن حضور هم پیدا کنن ولی ب ندرت این اتفاق میوفته  خیلیا با اجنه 

بعله حق باشماس من ک گفتم نظری ندارم کلا،وممنون ازتوضیحاتتون.

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بو داره, نشنیدی میگن جن بو داده😅

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
گیرنده های سیگنالهای ماورایی در سیستم بدن ما وجود نداره،این حرفا چیه؟چرا هر چیزی رو زود باور میکنید؟

پس صدا چی بود شنیدم😭

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

ولی یه بارم من ظرف میشستم بعد دستکشامو دراوردم برم کاری انجام بدم برگشتم دستکشام نبود هرچی گشتم نبودن...رفتم حت تو راهرو و اتاق و...وقتی برگشتم دیدم رو سبد اب چکه اویزونن😱😱😱😨😨😨

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
یمدته تو اتاق خوابم حس خوبی ندارم درست از وقتی تایپیکای جنی نی نی سایت و خوندم نصف شب تو خواب میپرم ...

من بابچه هام توخونه تنهام موندنم واصلابه نفع خودم نمیدونم من رفتم واااااای خداییش ترسیدمااا😱😱😱😱😫😫😫😫

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
تعریف کن.توهم اون لحظه نترسیدی من تو شوک بودم بعد چن ساعت شروع کردم به لرزیدن وگریه

چون خیلیا میدونستن ترسیدم شناسایی بشم قبلا یه جور تاپیک زدم 😁 اما خب واقعیتش مامانمو دیدم  پشت سرش رفتم تو اتاق حتی قبل رفتن منم بقیه صدا در اتاقو ک مامانم بستو شنیدن منم پشت سرش رفتم کسی نبود برگشتم مامانم تو هال خواب بود 

منم مریض شدم یه مدت 

سلام جن هم صدا داره و هم دیده میشود و هم میتونه با آدم ها ارتباط جنسی برقرار کنه.حتی یکی از کارشناسهای رادیو معارف اینو بازگو کرد که حتی جن میتواند چت کند  

اگر در مورد جن زیاد صحبت کنید و یا در موردش فکر کنید حتما حضور پیدا میکند

خیلی داستان جنی برای خانوادمون پیش اومده که اگر تعریف کنم شاید باور نکنید

گناه یعنی خداحافظ مهدی