2777
2789
عنوان

دیونه شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 64 پست
من سه سال طبقه بالاشون بودم ساعت7صب درا میزدن فلانی رو برسون دانشگاه ساعت3ظهر اف اف میزدن توپ فلانی ...

حیف که برا من تک پسره

یه عروس دیگه میاوردن بهشون حالی میکرد 

خخخخخخخخخخخخ وای نه کجا خوب بوده بیا خاهر منو ببین غذا میوردند براشون دم خونشون طبقه بالا

خوب شرایط خواهرت عالی بوده , برا شما خوب بوده , برا من بد , به بالادستت نگاه نکن به پایین دستت نگاه کن خواهر 😊

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به منم همیشه میگفت پام درد میگیره از پله ها میام بالا , ولی وِل کُن نبود , چه بهتر که نمیتونه بیاد , ...

میاد بالا تو هفته یبار اینا

بقیه روزای هفته میگه تو بیا 😐

کاش میتونستی خونه تو بفروشی بری از کنارش راحت میشدی تازه اگه بچه هم بیاری دیگه بیچاره میشی نمیزارن که به دلخواه خودت تربیتش کنی فقط باید ازشون دور باشی چون من خودمم یه مدت بالاسرشون بودم بچم سه سالش بود که از اونجا رفتم 

آخه بدیش به اینه که بعضی از مادر شوهرا زبون نفهمن هر چی بیشتر کم محلی کنی بدتر میشن 😞

خدا کنه من هیچوقت پسردار نشم😅😅

خدایا فقط خودت نه بنده های بی خودت...
مریضن بخدا اینا

اون که آره , یه بار بچمو گذاشتن پیشش گفتم میرم کلاس , خواهرشوهرم از اون سر دنیا زنگ زد گفت رفتی دکتر چی گفت 😶

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
حیف که برا من تک پسره یه عروس دیگه میاوردن بهشون حالی میکرد 

میدونی از چی میسوزم از اینک از اون حساب میبرن

میگن صداش نکنین خابه نمیشنوه

اونوقت برا من حالیشون نبود ک خابم

عروس اولی عین هوو میمونه واسه مادرشوهر مخصوصا اگه حسودم باشن

ی ندت تحمل کن سنگین باش کمتر برو و بیا سرتو گرم ی چیزی بکن ک بهونه موجه داشته باشی واسه نرفتنات تا قلق کار دستشون بیاذ

به مادرشوهرت اس ام اس بده بکش بیرون از من😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

وای صبح ساعت ۷ اینا تو تل.گرام یه پیام میده ببینه من کی سین میکنم پیامو بعد بلافاصله زنگ میزنه

مثلا خواب باشی جواب ندیم کوتاه نمیادا

پشت هم زنگ میزنه به گوشی خونه به موبایل

پشت هم تا ج بدی

میاد بالا تو هفته یبار اینا بقیه روزای هفته میگه تو بیا 😐

بپیچون نرو , والله شانس داری که نمیتونه بیاد , یه بار بگو حمام میخوام برم , یه بار ظرف دارم , لباس دارم میشورم , تلفن کشیده بودم خواب بودم , هربار یه چیزی بگو , اگه میتونی یه کلاسی چیزی برو که کمتر اذیت بشی

😂😂😂 وای صبح ساعت ۷ اینا تو تل.گرام یه پیام میده ببینه من کی سین میکنم پیامو بعد بلافاصله زن ...

وااای خدایا چه پیگیر😂😂😂😂😂😂😂بلاک کن راحت شی😌😆😆😆😆😂😂

میدونی از چی میسوزم از اینک از اون حساب میبرن میگن صداش نکنین خابه نمیشنوه اونوقت برا من حالیشون ن ...

بابا از درد این صبحا میرم باشگاه

یا سعی میکنم شب با پسرش برم که فردا دیگه کاریم نداشته باشه

وای باز زنگ میزنه

میگه از باشگاه دراومدی بیا خب 😐 کلا زده به نفهمی

حالا باز جای شکر داره زودتر از ۱۱ زنگ‌ نمیزنه گفتم خوابم

البته اونموقع خونه نمیشه میره خرید و اینا ۱۱ برمیگرده فوری زنگ میزنه

اکثرا از خواب بیدارم میکنه بعد میگه وای از خواب بیدارت کردم

کلا دوباره فرداش زنگ میزنه از خواب بیدار میکنه

شعورم خوب چیزیه