2777
2789

عکسو رنگی گرفتی؟ 

شوهرت آز داده؟؟ 

فولیکول غالب داری؟؟

اندومترت ضخامتش چنده؟؟ 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسو رنگی گرفتی؟  شوهرت آز داده؟؟  فولیکول غالب داری؟؟ اندومترت ضخامتش چنده؟؟

عکس رنگی نگرفتم دکتر گفت سنم پایینه خطر داره

اره شوهرم مشکلی نداره

خودم از دادم بعد ضخامتش هم دکتر گفت خوبه😢😢😢

غیر از اینایی ک دوستان گفتن ورزش هم خیلی خوبه خانومی 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
عکس رنگی نگرفتم دکتر گفت سنم پایینه خطر داره اره شوهرم مشکلی نداره خودم از دادم بعد ضخامتش هم دکتر ...

پلی کیستیک نیستی؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

منم دردتورو دارم عزیزم بچه اولم‌معحزه شد الیک بعدسالو ۲ماه شدم الانم برابچه دوم اقدامم یک سال همه کار کردم نشدم تنبلی فقط تحمل میخاد که ماهانداریم دخنرخالمم همینطوره ۲سال باید جلوشو باز بزاره تابشه هریک یجوره فقط باید خدابخاد

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔

دراز نشست زیاد برو و قرص یدوفولیک هرروز بخور یکروز درمیان باید رابطه داشته باشی اگه هرروز باشه اسپرم ضعیف میشه

یه برنامه هست دانلودش کن اسمش مای کلندر عکس تقویم قرمز با گل داره تو اون پریوداتو مشخص میکنی بهت میگه دقیقا چه روزی رابطه داشته باشی برای بارداری

تنبلی تخمدان بیشتر از کارای نشستنی هست مثل فرش بافی و کارای اداری و ...

عکس رنگی نگرفتم دکتر گفت سنم پایینه خطر داره اره شوهرم مشکلی نداره خودم از دادم بعد ضخامتش هم دکتر ...

چند سالته؟ 

گرمی جات بخور شکم و تخمدانت رو با روغن سیاهدانه گرم کن 

سیاهدانه آسیاب کن با عسل ناشتا بخور 

ویتامین ای و دی هم برای باروری هستش

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن