2777
2789
عنوان

خط کمرنگ بیبی چک

258 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من امروز بیبی زدم ۲تا خط کمرنگ افتاد بنظرتون مثبته؟و یه سوال دیگه اگه من الان حامله باشم اشکالی نداره که از قبل بارداری پیش دکتر نرفتم و هیچ ویتامینی چیزی مصرف نکردم برای بچه یاخودم مشکلی پیش نمیاد؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم به سلامتی گلم مشکلی نداره فقط از الان به بعد باید زیر نظر دکتر باشی تو رو خدا واسه ما منتظران هم یه دعایی بکن

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

مبارکه عزیزم قبلش نخوردی از الان شروع کن اسید فولیک بخور سه ماه اول دکترا میگن بخورید دیگه بعدشم باز ویتامین های دیگه تجویز میکنن

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍

عزيزم زود برو ي آزمايش قبل بارداري بده و آزمايش بارداري هم بده اگه بودي برو دكتر بت يدوفوليك و ويتامين دي ميده ولي آزمايشو حتما بده خون و قند و چربي و تيروئيد خداي نكرده تيروئيد داشته باشي بايد قرص خوردنو شروع كني 

آزمايشاي ديگه هم دكتر خودش هفته هشت برات مينويسه

بارداري عزيزم مباركه...بهتر بود يدو فوليك مصرف ميكردي از سه ماه قبل الان دكتر برو و آزمايشاي كلي رو ...

میدونی چون ۳ ماه خوردم دیدم حامله نشدم الان ۶ ماهه ک نخوردم میترسم مشکلی پیش بیاد

میدونی چون ۳ ماه خوردم دیدم حامله نشدم الان ۶ ماهه ک نخوردم میترسم مشکلی پیش بیاد

اگه خوردي پس فك كنم آهن بدنت كافي باشه نه عزيزم نگران نباش مشكلي پيش نمياد فقط زودتر پيش ي دكتر خوب برو