2777
2789
عنوان

سیاهی زیر بغل

392 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان من از دیروز شروع کردم اب سیب زمینی میزنم به زیر بغلام واسه سفید شدنش،کسی دراین باره تجربه داره ،آب سیب زمینی واقعا تاثیر داره ممنون میشم جواب بدین

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

من شنیدم لیمو خوبه اما امتحان نکردم راستش وقتشو ندارم والا خیلیییییی دلم میخواد

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.عزیزم خواهر من واسه صورتش میزد هم اب سیبزمینی هم رنده شده اش و مثل ماسک خداییش بعد از یه مدت شف ...

یعنی واقعا تاثیر داره

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
اینو تو کانال دیدم ولی تاحالا امتحان نکردم

بنظرت زعفران رو دم کنیم بریزیم تو شیر یا خامه یا همنجوری

نه دم میکنی بعد با شیر قاطی میکنی میزنی جاریه خواهرم ی مدت استفاده میکرد میگفت خیلی خوبه

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

من شنیدم لیمو خوبه اما امتحان نکردم راستش وقتشو ندارم والا خیلیییییی دلم میخواد

لیمو برا من تاثیر نداشت قبلا تو صورتم استفاده کردن

پماده گلم من برا اینکه بوی عرق نگیرم بعد حموم میزنم سفیدتر شده پوستم

مرسی گلم اینم امتحان میکنم