2777
2789
عنوان

نداشتین تخمک

81 بازدید | 5 پست

بلاخره برای ivf شوهرم موافقت کرد .بعد از رفتن به دکتر کلی قرص وآمپول زدن وقتی رفتم پیش دکتر گفت فقط 2 تخمک داری که برای ivf کمه حداقل باید 5 -6 تایی تخمک داشته باشی .حالا به نظر شما ها چیکار کنم آیا راحل دیگه ای نیست ؟(برا تعیین جنسیت )

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فکر نکنم ایرادی داشته باشه این 2 تخمک را لقاح مصنوعی میدن ببینند چندتاشون رویان میشن که بعد از چند روز انتقال بدن به رحم شما اینکه دکتر میگه باید 5 یا 6 باشه برای اینه که میگه از 6 تا مثلا شاید 4تاش بگیره 2 تاش نگیره 

مثلا من30تا تخمک داشتم 16 تاش خوب بود برای لقاح از اون 16 تا 9تاش رویان شد 3 تاش را انتقال دادن ولی هیچکدوم نگرفت ولی خیلی ها توی مرکز بودن که 1ت خمک داشتن همون یدونم گرفت نی نی دار شدند توکلت بخدا باشه عزیزم اگه اون بخواد میشه حتما

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد

نکن این کارو فایده نداره،تازه نصفه کاره اگه انتقال بدن،فکر نکنم بگیره چون از جنین سلول میکنن برای تعیین جنسیت همون جنین و ضعیفتر میکنم و فقط احتمال 20 درصد هست که بگیره،شما دوتا تخمک داشتی بی فایده است،بیشتراز این به خودت ضرر نرسون.