2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روانشناس کودک اصلا مخالف گرفتن پستونک به زور هست به من گفت از جلو چشمش دور کن هر وقت خواست سرش گرم کن اما اگه پافشاری کرد بهش بده من فعلا تونستم روزش و خیلییی کم کنم اما بدون پستونک نمیخوابه  

همه نشدنی هاتو بسپارش به خدا
باز خوبه ک فقط موقع خاب میزاره..

از بعد عید کم تر شده روزاش وگرنه یه سره دهنش بود بعد یه کار بدم که میکرد این بود که غذا رو میکرد دهنش روشم پستونک میزاشت دهنش و علنن لقمه بدونه جویده شدن قورت داده میشد الانم گاهی تو روز میخوره ولی خیلییی کم

همه نشدنی هاتو بسپارش به خدا
گم کردم دوباره خریدم.بعد پیدا شده

خوب الان بقیه رو بریز بیرون یکی رو نگه دار یا بقیه رو جمع کن بجا جای که دستش نرسه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
از کی باید از پستونک گرفت؟

سن گرفتن پستانک، از 6 ماهگی ه ک بچه خیلی وابسته نیست و حالیش نمیشه... بعد از 6 ماه فقط موقع خواب بدید،خوابش ک برد از دهنش جدا کنید، و روزها هم موقع خوابیدن، شیر بهش بدید تا بخوابه و پستونکو کم کم ترکش بدید

چی مزه بدی داره؟اخه متاسفانه دارو دوس داره خودش میخوره

از چه مزه بدش میاد از اون استفاده کن

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .