2777
2789

صدقه خودش دفع مرگ ناگهانی میکنه 

البته نه تو صندوق کمیته امداد که برسه به فلسطینیها  مستقیم بده فقیر

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرگ ناگهانی بیاد، اومده دیگه چه جور میشه دفعش کرد 🤔🤔🤔

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
صدقه صدقه صدقه  رفع هر نوع بلا است

اخه منظور از صدقه چیه؟اونی که میندازیم صندوق ؟اخه هر چهار پنج ماه یکبار جمع میکنن.فقیر هم نمیشناسم بدم

الا بذکر الله تطمئن القلوب
صدقه خودش دفع مرگ ناگهانی میکنه  البته نه تو صندوق کمیته امداد که برسه به فلسطینیها  مستق ...

اخه فقیر نمیشناسم. ..هرروز میندازم صندوق صدقات که اونم هر چهار پنج ماه یکبار میان جمع میکنن

الا بذکر الله تطمئن القلوب
ای بابا خب چه کنیم صدقه هامون همه میرن اونور وقتی بندازیم صندوق من 

همه رو بنداز قلک بعد مستقیم بده فقیر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اخه فقیر نمیشناسم. ..هرروز میندازم صندوق صدقات که اونم هر چهار پنج ماه یکبار میان جمع میکنن

الان کمپین نه به صندوق صدقات راه افتاده چون معلوم شده میرسه به دست فلسطینیها و لبنانیها و یمنی ها  تو رو خدا جمع کن تو یه قلک فقیرشم با پرس و جو پیدا میکنی