2777
2789
عنوان

دیسک کمر

662 بازدید | 31 پست

سلام ،کسی هست که مشکل کمر درد ودیسک کمرداشته باشه وبدون جراحی خوب شده باشه لطفا بهم بگید چیکار کردید خوب شدید 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
من جراحی کردم ولی ای کااااش نمی‌کردم😢😢😢

چرا پشیمونی مگه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ام ار دادی دقیق بهت چی گفتن؟؟بیرون زدگی داری یا لغزندگی مهره

نه امروز رفتم دکتر با معاینه گفت مهره ۵ کمرت دیسکش زده بیرون گفت ۳هفته استراحت کن وبرو استخر بعدا بیا ببینمت

عزیزم کایروپراکتیک انجام بده عالیه و خوب میشی

کایروپراکتیک چیه؟؟ روشی جدید در جهت درمان دیسکه که دانشش از آمریکا و کانادا اومده و تعداداندکی از پزشکهای ما تخصصش گرفتن و بدون عمل جراحی هست توی هر شهری هستی دکتر کایروپراکتیک خوبش توی نت سرچ کن

خدایا شکرت❤️
عزیزم کایروپراکتیک انجام بده عالیه و خوب میشی کایروپراکتیک چیه؟؟ روشی جدید در جهت درمان دیسکه که دا ...

جدی چه خوب من تهرانم امروز رفتم پیش دکتر غنی پور که استاده 

نه امروز رفتم دکتر با معاینه گفت مهره ۵ کمرت دیسکش زده بیرون گفت ۳هفته استراحت کن وبرو استخر بعدا بی ...

منم مهره L3.L4بیرون زدگی دارم.تقریبا ۲ سال دارم تحمل میکنم.آخرین راه دارم انجام میدم.درمان غیر تهاجمی تزریق دیسکو ژل باید انجام بدم.دکتر گفتش ۱۰۰ خوب میشی.برو سایت دربارش بخون

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
منم مهره L3.L4بیرون زدگی دارم.تقریبا ۲ سال دارم تحمل میکنم.آخرین راه دارم انجام میدم.درمان غیر تهاجم ...

بد دردیه من عطسه هم نمیتونم بکنم 

کدوم شهر هستی؟ اگر همشهری باشیم دکتر خوب بهت معرفی می کنم و واست وقت میگیرم فقط اصلا نگران نباش و ا ...

تهرانم گلم 

کدوم شهر هستی؟ اگر همشهری باشیم دکتر خوب بهت معرفی می کنم و واست وقت میگیرم فقط اصلا نگران نباش و ا ...

میشه بگید دوستتون دقیق مشکلش چی بود؟؟؟همین بیرون زدگی دیسک

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂