2777
2789
عنوان

حالا چیکار کنم

78 بازدید | 9 پست

بچه ها کابینتی جای یخچالمونو ۶۰سانت در اورده درحالی ک یخچالی که میخوام بخرم عمقش ۸۴سانته یعنی ۲۵سانت میزنه بیرون از کابینتا یخچال کوچیک تر هم نداره وااای حالا چیکار کنم از شانس یخچالم دقیقا جلو در وروی اشپزخونس خیلی تو دیده😞😞😞😞

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نمیشه یه کابینت کار بیارین درستش کنه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه یه کابینت کار بیارین درستش کنه

میگن اندازه نرمالش همون ۶۰.۶۵ سانته 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مال ما هم همینطوره  چن جا سوال کردیم گفتن کامل نبابد کاور داشته باشه بیرون باشه بهتره چون یخچال ...

اخه مثلا برای یخچال ۲۸فوت خوبه ک ریاد بزرگ نیس چند سانت میزنه بیرون یخچالی ک من میخوام ۳۴فوت یعنی ۲۵سانت میزنه میزنه بیرون ۲۸فوت هم نداره

بنظرم زیاد زشت نمیشه عزیزم.

میخواد به نجار پیشنهاد بدین با یه طرح چوب،چندسانت و بیاره جلو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بنظرم زیاد زشت نمیشه عزیزم. میخواد به نجار پیشنهاد بدین با یه طرح چوب،چندسانت و بیاره جلو

اخه همشون میگن اندازش همینه نرماله میگن یخچال کوچیک بخر زیاد نزنه بیرون 😒

اخه همشون میگن اندازش همینه نرماله میگن یخچال کوچیک بخر زیاد نزنه بیرون 😒

وا عجب حرفی میزنن 😅😅

بنظرم اصلا زشت نیست 😊

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰