2821
2789

مال منم ۳۳دکتر گفت سرکلاژ کن البته تاکید نکرد گفت اینطوری خیالت راحت میشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طول سرويكسم هفته دوازده٣٢بود ،تا اخر هفته ٢٠هم كه برا اندازه گيري رفته بودم همين ٣٢بود تغييري نداشت .اگه مال شما هم تغيير نكنه كاملا نرماله ولي اگه خدا نكرده كمتر بشه اونجا يا بايد حلقه بزارين يا سركلاژ

من طول سرويكسم هفته دوازده٣٢بود ،تا اخر هفته ٢٠هم كه برا اندازه گيري رفته بودم همين ٣٢بود تغييري ندا ...

من ۳۶ بوده توی ان تی حالا شده ۳۳ توی انومالی

چیکار کنم

دق میکنم

مال من جفت بارداری هام بین 26 تا 30 بود. البته با سونوی شکمی. سرکلاژ نشدم. فقط آمپول پروژسترون زدم.

همه میگفتن بالای 30 خوبه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
سرکلاژ کردی؟؟ من ۱۲ هفته ۳۶ بود حالا که ۱۸ هفتم شده ۳۳

نه ترسیدم😢

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
یعنی تا الان همه چی خوب بوده؟

اره خدارو شکر البته برا من ثابته دکتر گفت اگه درد داشتی باید سرکلاژ بشی

اره خدارو شکر البته برا من ثابته دکتر گفت اگه درد داشتی باید سرکلاژ بشی

اها خداروشکر

انشالله به موقع و با دل خوش و به سلامتی زایمان کنی

واس منم دعا کن توروخدا