2777
2789

برا من مثبت نشد و نمیشه.ولی باردارم😂😂😂

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامن میشه یه دعای کوچولو کنید دلمون خیلی نی نی می‌خواد سه ماه پیش سقط داشتم این ماه هم آزاد گذاشتم دیروز موعدم بود هنوز نیومده پری

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞
برامن میشه یه دعای کوچولو کنید دلمون خیلی نی نی می‌خواد سه ماه پیش سقط داشتم این ماه هم آزاد گذاشتم ...

ایشالا که خدا دامن هممون رو سبز من دیروز تست زدم مثبت شد واز این تست ها که هفته رو هم معلوم میکنه ۲ تا سه هفته

خدایا به من یه فرزند دوم سالم بده الهی امین
ایشالا که خدا دامن هممون رو سبز من دیروز تست زدم مثبت شد واز این تست ها که هفته رو هم معلوم میکنه ۲ ...

آن شالله 

مارک بی بی چکت چیه نشنیده بودم

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞
من قرص اورژانسی خوردم ۱۳ روزه پریود نشدم خودم دوست دارم حامله باشم اما شوهرم نمیخاد

گلم داری میگی قرص خوردی ا ن باعث میشه که تخمک گذاری نکنی

آن شالله  مارک بی بی چکت چیه نشنیده بودم

الان عکسشو میذارم من ایران نیستم نمی دونم داخل ایران هست 

علایم خاصی هم داشتی ؟دل دردد.نفخ.کمر درد

والا وسط سیکلم زیر دلم خیلی درد می کرد و اسهال خوب شد بعد هرزگاهی انقباض شکمی همین هنوز دکتر نرفتم