2777
2789
عنوان

کارهای خونه

393 بازدید | 39 پست

بچه ها شما کی کار خونتون رو انجام میدین چند ساعت طول میکشه من تقریبا دوماهه عروسی کردم هنوز به خونه داری زیاد وارد نیستم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر روز صبح دستمال کشی جارو و شستن سرویسهااا  و تی کشیدن سرامیکهااا کارمه 

صبح ساعت ۹ پا میشم 

همه اینکارارو میکنم سراخرم ناهار میزارم و نماز میخونم 

بعدم میرم حمام تا همسرم ساعت ۴ بیاد

من مامان شدم🥲

به سختی مخصوصابابچه هی جمع میکنی هی میریزه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

من هروقت بیدارمیشم از همون موقع درگیر جمع و جور کردنم و در تدارکات ناهارم ، یعنی زمان نداره چون کار همش هست.منم ۷ماهه ازدواج کردم و دارم دیگه عادت میکنم⁦☺️⁩

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

میوه میخری بشور و همرو مرتب کن از تو پاکت درشون بیار 

هیچ کاری به نیم ساعت دیگه ننداز همون موقع جمع و جور کن 

ظرفهاایی ناهار و شام همون موقع بشور 

گازم تمیز کن 

اینطوری خونت همیشه مرتب 

من مامان شدم🥲
میوه میخری بشور و همرو مرتب کن از تو پاکت درشون بیار  هیچ کاری به نیم ساعت دیگه ننداز همون موق ...

مرسی گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من هروقت بیدارمیشم از همون موقع درگیر جمع و جور کردنم و در تدارکات ناهارم ، یعنی زمان نداره چون کار ...

منم مثل تو از صبح کار هست برام

هر روز دوساعت زمان بزار کل خونه مرتب میشه لباس میشوری سریع پهن کن خشک شدن سریع مرتب کن و اتو کردنیار ...

پارافین کشی ? میشه توضیح بدی 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟