2777
2789
عنوان

زمان مناسب برای ازمایش بارداری

645 بازدید | 55 پست

سلام به همه.

یک ماه هست دارم برای بارداری اقدام میکنم.امروز وقت پریودم بود اما پریود نشدم.البته گاهی اوقات یکم نظم پریودم بهم میخوره اما معمولا از یک هفته قبل سینه هام دردناک میشه و زیر دلم درد میگیره.اما الان دوهفته هست سینه هام سفت و دردناک شده،اما نه مثل قبل یه حس درد خوبی رو داره.اما دلم دردنمیکنه اصلا هیچ حسی زیر دلم ندارم.صبح بی بی چک زدم منفی بود.بنظرتون اگه امروز ازمایش خون بدم جواب درست رو نشون میده یا بازم صبر کنم ؟!

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک سه تا پنج روز و از خون تا یک هفته ده روز از موعد پری بگذره دقیق نشون میده

پس حداقل باید یک هفته صبر کنم.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
من روز پریودم آز دادم و جوب مثبت بود حالا اگه پولش برات مهم نیست تو هم برو آز بده ایرادی نداره پ ن ...

نه،اشکال نداره ازمایش میدم.مگه هزینه اش چقدر هست ؟؛

یعنی شما می گی آزمایش خون دیرتر از بیبی چک جواب می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نشون میده ولی عددش تو رنج مشکوک نه مثبت قطعی متوجه ایی؟؟

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔