2777
2789
عنوان

خیانت

275 بازدید | 11 پست

شوهرم گوشی ساده ای داشت بمن‌که گوشیم عوص کردم گوشی قدیمی منو برداشت یه ایرانسل هم توخونه داشتیم گداشت روگوشی یه واتساپ هم وصل کرد ولی بلدنیست استفاده کنه مخاطب واتساپش هم یه ۴یا۵ نفر بودن هم رو میشناختم فقط یه مخاطبونمسشناختم گفتم این کی هست گفت هادی دوستم هست من دیگه ول کردم ازواتساپ هم اصلا استفاده نمکنه بلدنیست تااین دیشب رفتم وات دیدم کسی سونوگرافی گداشته فهمیدم زن هست باگوشی بابام زنگ زدم دیدم بله یه خانم هست دیگه هیچی نگفتم تا بهش گفتم توزندگی ماچی کم داریم داریم داری خیانت میکنی گفت چی داری میگه گفتم همینی که زدی هادی زیربارنرفت گفت این هادی رفیقم هستم زنگ بزن گفتم خوب خودت زنگ بزن زنگ بیبین بحث ودعوا مون یه دفعه گفت لیلا اشتباه میکنی گفتم اسم من لیلا هست که داری میگی لیلا ببین چقدخدابزرگه لوداد گفت همینجور اومد سرزبون تااین که گفت شوهر این خانوم رفیقم هست عکسم باگوشی لیلا به من زنگ زده کارم داشته حالا این تو مجردی باهم دوست بودن حالا سرو کله اش پیداشده میگه مابهام هیچ رابطه ای نداریم شماره عکسم که پروفایلم بوده دیده منوشناخته دیشب همینجوری توگوشی شهرم بودم عکس دخترم که دوماهش هست گداشتم وصیعت تنها کسی که دیده بود همین بود حالا شهوهرم باحرفاش گیجم کرده من قبل هم میدونسنم شوهرم بااین تومجردی دوست بوده خواهرشوهرمم بااین دختره دوستهست سرصحبت که شدگفت لیلا بهم پیام داده گفته بچم دختره میخوام اسمشو بزارم لیانا گفتم اسم دختر داداشم لیانا هست گفته واقعا به خدا نمیدونم چرا مردا نامرد هستن ببخشیدطولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهميدم يني دوس دختر قبلي شوهرته؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

عزیزم اخرش خیلی نامفهوم بود.کار خوبی کردی که ارامشتو حفظ کردی. ببین شوهرت موضعش چیه؟ فقط اگر اعتراف کرد و پشیمون بود و عذرخواهی کرد بهش فرصت بده.اگرم فقط یه صحبت معمولی بوده فقط گوششو بپیچون زیاد گیر نده.

زنيكه خراب😑بيشور الان شوهر داره

جرا شوهرت بره پيام بده يني چي الان متاهله اينم مال گذشتي دوسش داشت چرا نگرفتش اصلا بيخيال دوسش نداره وگرنه تو رو نميگرفت ميرفت با اون فقط يه چشم زهر به هردوشون بده

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید