2777
2789

عزیزم اگه بدنت قوی باشه اذیت نمیشی

اما اگه نه لنداز واسه بعد امتحانات

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه من که جاش بیشتر از خودش درد می کرد.... خوب دلداری دادم?😁

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

دلداری؟؟؟

کاش اول درستو میخوندی بعد میرفتی

کاش اصن کلا بعد امتحانات میرفتی

من یادمه تا چند هفته خواب و خوراک نداشتم🤗

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

واااای ببخشید که اینو میگم ولی وحشتناکه من دوتا پایینیارو کشیدم.اولی رو که کشیدم دومی رو تا یکسال جرات نمیکردم برم اینقدر خراب شده بود که دردش دیوونم میکرد ولی بازم جرات نمیکردم برم دیگه به زور رفتم.واااای درد و خونریزی بعدشو که دیگه نگم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
دلداری؟؟؟ کاش اول درستو میخوندی بعد میرفتی کاش اصن کلا بعد امتحانات میرفتی من یادمه تا چند هفته خ ...

درس خوندم

اما میخام مرور آخرو کنم

استرس گرفته منو

تازه چون افقیه دندون گفته زودتر باید دربیاد وگرنه آسیاهاتو میترکونه :/

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

برا من سخت نبود همكارمم بعد جراحي دندون عقل فرداش اومد سركار .

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله