2777
2789
عنوان

مردم از نگرانی ...... 😢

660 بازدید | 21 پست

داشتم کشوها رو مرتب میکردم ، خیلی اتفاقی یه سری مدارک پزشکی پیدا کردم که اسم شوهرم روشون بود ، همشونم مربوط به قلب میشد ( برگه اکو ، نوار قلب ) و .‌‌‌... 

حالا من اصلا نمیدونم اینا رو‌کی گرفته !!!!! 

چراصلا به‌ من نگفته بود که مریضه 

داریم میمیرم از نگرانی 😭😭😭 

الکی هم شده یه چیز بگید آروم بشم !!!!! 

این جنس مخالف هم بعضی وقتا دیگه واقعاااا شورشو درمیارن 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از خودش بپرس. چقدر همسرت تو داره 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

تاریخ اصولا روی تمام این ازمایشات هست 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

تاریخش ببینین بعد زیرش عمدتا نظر دکترم هست بخونین ان شالله که چیز خاصی نبوده برا همینم نگفتن و فقط چک اپ بوده

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

حتما خواسته نگران نشی  شایدم اصلا چیز مهمی نیست ،پس آروم باش و،به روی خودت نیار

در اولین فرصت ببرش پیش یه دکتر که مشکلشو بهت بگه 

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

شاید فقط چکاپ رفته چیز مهمی نبوده که بخواد نگرانت کنه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
شاید فقط چکاپ رفته چیز مهمی نبوده که بخواد نگرانت کنه

آخه این همه آزمایش و نوار قلب برا یه چکاب ساده !!!!! 😭

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....