2777
2789
عنوان

آندومتریوز

753 بازدید | 23 پست

بچهدکتر ب من گفت تو رحم و تخمدونام هیچی نیست..رو شکم معاینه کرد گفت از جای سزارینته و تو سونو نوشته آندو...بعد گفت ابن آندو با آندو رحم فرق داره..کی مثل من شده 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی چی 😀 من که متوجه نشدم چی گفتی...من خودم آندومتریوز دارم 

خخخ از بس همه جا نوشتم حال نداشتم توضیح بدم..بعد پری زبر دلم درد داشت..خلاصه سونو دادم گفت آندو..پیش ی دکتر دیگ رفتم گفت رحمت سالمه ..این از عوارض سزارین ک سلول رحم اومده اینجا رشد کرده ..بعد گفتم خوب چیکار کنم چسبندگی نداره نازایی..گفت این اصلا مثل آندو رحمی نیست..پس چرا اخه اسمش آندو؟؟

چی از جای سزارینته؟

زمانی عمل سزا میشی وقتی اون تیغ نامرد میزنن از سلول رحم ممکنه بیاد بیرون و اونجا رشد کنه😢..فک کن روی پوست شکم فشار داد لمسش کرد خودمم لمسش کردم 

عزیزم اگه تهرانی برو سونوگرافی سعادت بهترین جا برای تشخیص آندومتریوز هست...ولی احتمالا دکترت درست گفته و چیزیت نیس ان شاالله 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
خخخ از بس همه جا نوشتم حال نداشتم توضیح بدم..بعد پری زبر دلم درد داشت..خلاصه سونو دادم گفت آندو..پیش ...

جاری منم اینطوری بود البته به اون نگفتن آندو،دکی گفت که گوشت اضافه آورده جای سزارینت،اینم رفت جراح عمومی واسش جراحی کرد

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

عزیزم اگه تهرانی برو سونوگرافی سعادت بهترین جا برای تشخیص آندومتریوز هست...ولی احتمالا دکترت درست گف ...

خوب مال شما تو خود رحم بوده...نه تهران نیستم 

عزیزم خوبه که تخمدانت و رحمت کیست اندو نداره ولی بهرحال ضایعات اندو روی جای سزارینت بوجود اومده.منم اندو دارم ولی مال من یه کیست 5 سانتیه ک به هیچی جواب نمیده.شما اگه دردت شدیده باید بری پیش یه جراح که با لاپاراسکوپی نقاط درگیر رو بسوزونه.خیلی هم مراقب باش دکتر خوب باشه که چیزی رو جا نذاره.این سلول ها با هر بار پریود خونریزی میکنن و باعث درد میشن.چون اینها همون بافتهای رحم هستن و مثل رحم با پیرود خونریزی میکنن.

شاید در جهانی دیگر….

جاری منم اینطوری بود البته به اون نگفتن آندو،دکی گفت که گوشت اضافه آورده جای سزارینت،اینم رفت جراح ع ...

واقعااا چرا نامردا اینجوری گفتم تو سونو اسمش آتدو

عزیزم خوبه که تخمدانت و رحمت کیست اندو نداره ولی بهرحال ضایعات اندو روی جای سزارینت بوجود اومده.منم ...

اره وقتی گفت پریود میشه کلی خندم گرفت..اخه این دکتر معروف تو شهرمون چرا گفت برو جراح عمومی منم ترسیدم..

واقعااا چرا نامردا اینجوری گفتم تو سونو اسمش آتدو

اندومتریوز فرق داره با گوشت اضافب جای سزارین.اندو گوشت اضافه نیس بافت رحمه که عین رحم موقع پریودی خونریزی میکنه.خیلیا تو روده شون دارن این ضایعه رو و طفلکیا موقع پریود دفعشون خیلی دردناک و خونی میشه.حتی ی سریا ریه شون درگیره و تو پریود سرفه های خونی میکنن.

شاید در جهانی دیگر….

اندومتریوز فرق داره با گوشت اضافب جای سزارین.اندو گوشت اضافه نیس بافت رحمه که عین رحم موقع پریودی خو ...

وای چ بد..منم دقیقا بعد پریودی درد داره همون آندو پس..الانم همون سمتم ی دردی بعضی وقتا داره اما شدیدش بعد پری.خدایاااا ای دردا چیه

2827
2791
2779
2792