2777
2789
عنوان

گذشت کردن

700 بازدید | 15 پست

بچه هاتاحالاچقدتوزندگیتون گذشت کردید ؟؟؟؟

من درمقابل مادرشوهرم وخانواده شوهرم همیشه گذشت کردم چون ازهمون اول بنا را روی خوبی گذاشتم هیچکس توقع بدی ازم نداره  

تایچیزی بشه شوهرم میگه توتحصیل کرده ای و... توگذشت کن

بارانم تمام دنیامییییییبی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من گذشت میکنم گذشت میکنم یهو گند میزنم به همه و شاخ همه درمیاد. اینجوری خیلی بد

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه چندروزبودسر یه قضیه که واقعامن بیتقصیربودم بحث داشتیم ونرفتم خونه مادرشوهرم 

دیشب که رفتم بقدری باهام سرسنگین بود که نگو

من و شما هنوز کلمه گذشت رو نمیدونیم.گذشت یعنی اگه یه کارو نا دیده گرفتی طرفتو ببخشی و از ته دل باشه این بخشش.بدون اینکه انتظاری ایجاد کنه(که اگه من اونجا بخشیدمش چرا فلان کارو نکرد)

من همیشه کوتاه میومدم ولی متوجه شدم ادم گذشت نیستم.اگه بگذرم زورم میاد و تو دلم میمونه و بدتر غر غرو و بد انق میشم.دیگه گذشت نکردم و الان اعصابم ارومه.البته چون عادت ب گذشت داشتم برام سخت بود ولی خیلی تمرین کردم و شد.

از دید من فقط در صورتی گذشت کن ک تو ذهنتم مرور نشه اون کار مگر با لذت ،ک کار خوبی کردی.

من و شما هنوز کلمه گذشت رو نمیدونیم.گذشت یعنی اگه یه کارو نا دیده گرفتی طرفتو ببخشی و از ته دل باشه ...

بله درست میگید

ولی وقتی گذشت بکنی درصورتیکه اشتباه ازطرق مقابلت بوده کم کم عادی بشه ودیگه به چشم نیاد و ...واقعاتو درونت اشوب میشه 

من بخاطرزندگی باهمسرم باخانوادش کناراومدم ولی اونابخاطرپسرشون حاضرنیستن یکم راه بیان

بله درست میگید ولی وقتی گذشت بکنی درصورتیکه اشتباه ازطرق مقابلت بوده کم کم عادی بشه ودیگه به چشم نی ...

گذشت نکن دیگه.شاید جملم خیلی خودخواهانه به نظر بیاد ولی منم کسی بودم ک این کارو میکردم.و کار به توهین بهم رسید.خیلی رو خودم کار کردم که اعتماد به نفس پیدا کنم و بفهمم دلیلی نداره بخاطر اینکه یکی رو از دست ندی خودتو از دست بدی.دیگه گذشتمو کنار گذاشتم.سخت بود و زمان برد ولی تونستم.الانم اگه از چیزی بگذرم اصلا یادم نمیمونه.اونطوری حتی از چشم شوهره هم میوفتی چون اینقد خودتو بی ارزش کردی ک اونم برات ارزش قایل نیست.

خودتو دوست داشته باش ک دیگرانم دوست داشته باشن.

گذشت نکن دیگه.شاید جملم خیلی خودخواهانه به نظر بیاد ولی منم کسی بودم ک این کارو میکردم.و کار به توهی ...

همه حرفاتون درست 

دیشب شوهرم نشسته کلی باهام حرف زده که مامان من اخلاقش اینطوره و...هیچکس نتونسه درستش کنه و...

توبخاطرمن کوتاه بیا وازم خواهش کرده 

نمیدونم واقعاموندم چکنم 

ی طرف زندگی ی طرف شخصیت خودم

همه حرفاتون درست  دیشب شوهرم نشسته کلی باهام حرف زده که مامان من اخلاقش اینطوره و...هیچکس نتون ...

منم زیاد از این حرفا میشنیدم.اگه ذهنت درگیر نمیشه بیخیال شو ولی اگه یک درصد درگیر میشه گذشت درست نیست.ولی عاقلانه عمل کن نه اینکه فقط خودتو تخلیه کنی.البته این به شرایط ربط داره.کلا حرفتو بزن ولی پلای پشت سرتو خراب نکن.

شوهرت میترسه روابط خراب شه حقم داره.میدونه از طریق تو راحت تر میشه کنترل کرد اوضاعو.

منم زیاد از این حرفا میشنیدم.اگه ذهنت درگیر نمیشه بیخیال شو ولی اگه یک درصد درگیر میشه گذشت درست نیس ...

دقیقاهمینطوره اون هیچ اعتراضی نمیتونه به خونوادش بکنه چون اینقدرخودخواه وحق به جانبن 

احساس میکنم که دیگ نبایدکوتاه بیام باید ازاین ببعدبفکرخودم باشم اینجوری اعتمادبنفسموازدست میدم 

چون من اادمی نبودم ک زیربار حرف زوربرم

بهاشم هرچی میخادباشه