khanoomea مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 700 عنوان حیاط ما... 240 بازدید | 8 پست تو حیاط خونه مون یدونه گاز کوچولو گذاشتم واسه غذا های سرخ کردنی حالا سنگ های کف حیاط که اطراف گاز هستن چرب و سیاه شدنبا مایع تمیزکننده من و مایع ظرفشویی و تاید شستم تمیز نشدچیکارکنم تمیز بشه 😤😤😤 1397/04/10 | 07:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 وایتکس وتایدبزن میره خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
هایدی8 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11579 با آب داغ و پودر لباسشویی بشورشون به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
khasz94 عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 2679 خدا رحمت کنه حیاط به اون خوشگلی رو😢😢نوشابه بریز یکم بساب شاید رفت😐😐
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2610 سرکه سفید عالیه.پودر ماشین هم خوبه اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
fatemejooni عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 948 یه گوشه ش مَن بریز از اینا که دستشویی رو میشورن باهاش اگه خراب نکرد سنگ و بقیه جاهاشم بریز تمیز میشهاگر هم نه جرم گیر استفاده کن از سیف یونیوِرسال استفاده کن Hold on God knows what he's doing
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 جنس کف حیاط چیه؟ اگه جوهر نمک بزنی حتماً میره ولی ممکنه یه کمی بافت سنگ رو هم بسابه برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26536 سیف دمستوس میبره.یه فویل بنداز زیر گاز کار سرخ کردنیت تموم شد باز بپیچ دور گاز اینطوری چرب نمیشه حیاط.
امیرایلیا عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10652 اول باوایتکس که ملایم تره بشوروسیم بکش بعدتمیزی یه روفرشی زیرش پهن کن بعدکارجمعش کن دوهفته یه بارهم بشورش بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم