2777
2789
عنوان

نی نی داشتن چه حسیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 23 پست

انشالله بحق معصومیت تمام بچه ها همه ی مادران منتظر دامنشون سبز بشه به یه نی نی ناز

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

خیلی حس خوبیه ودرنقابل وظیفه ی خیلی سنگینی داره به دوش مادر

پدرااکثرامالی تآمین میکنندولی بگم ۸۰درصدمسولیت به عهده ی مادره..

بهترین لحظه هم زمانی هست که برای اولین بارنیبینیش وبغلش میکنی وبهش شیرمیدی واون بااون دستای کوچولووچشمای نیمه بازش محکم بهت چسبیده وحس میکنی همه دنیامال توهست...وبچه ت تنهاتکیه گاهش تویی...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه دوست نبودم ولی وقتی فرشته کوچولومو باردار شدم ندیده عاشقش شدم.نینی داشتن یعنی یه عشق مشترک با همسرت یعنی به بهونه نخوابیدن بچه با شوهرت بیدار بمونی و حرفای رمانتیک بزنی.یعنی وقتی نینیت خواب به سر میشه باباییش سریع موتورو روشن کنه و یه دور دور سه نفره تا نینی خوابش ببره.نینی داشتن یعنی موقع خواب بین دوتا عشقت له بشی:نینیو باباش.چشمای دخترمو دیدم که شبیه به پدرش بود و دوباره عاشق شدم......سلامتی همه مامانای شب زنده دار و همه اونایی که دوس دارم مامان بشن.

اوف کاش میشد خیلی بخودم دلداری میدم ولی دلم اشوبه

استرس و آشوب تعطیل.یکم مطالعه کن و یه برنامه ریزی غذایی خوب کن.تا یک سال بدون جلوگیری اگه باردار نشدی اونوقت میری دکتر و اونجوری اقدام میکنی.