رجوع به دعا نویس مطلقا شرک ، کفر و گناه کبیره س . تاحالا هرکی رفته بدبخت بیچاره شده به عنوان ...
اصلا اينطور نيست سحر و جادو در قرآن هم اومده و كاملا صحت داره اينهمه دعا توي مفاتيح و قرآن هست براي همه مشكلات ... اونا هم شركه ؟ اينهمه شبهاي عزيز هست واسه اجابت دعا !!! اونا هم كفره ؟ دعانويس فقط طبق آداب و رسوم و طبق روال دعايي رو از قرآن يا مفاتيح استخراج ميكنه و بسيار بسيار مجرب و عالي هست من در بسياري از زمينه ها امتحان كردم و خداروشكر جواب هم گرفتم بصورت معجزه آسا ... به هر كسي هم مشكل داره اون حاج آقا رو معرفي ميكنم عزيزم !!! دعا كلام خداست كه طبق اصول صحيح استفاده ميشه همين !!!
خواهرم از کجا میدونید ؟ اگر اون خداست هم میشنوه هم میدونه هم خیر بندشو میخواد و هم کاربلده ! بهش اعتماد کنید ! رفتن پیش رمال و کمک گرفتن ازش یعنی خدایا تو نمیتونی مشکلمو حل کنی ولی این میتونه . بجای تو از این کمک میگیرم ! این یعنی شرک شرک تنها گناهیه که خدا نمیبخشه ! خدارو از زندگیتون بیرون نکنید بخدا خیلیا رفتن پیش رمال بدبخت شدن رفت ! کسی که خدا ولش کنه به حال خودش دیگه کارش تمومه ! بجاش از خدا و اهل بیت کمک بخواید . حتی اگر تمام دعا نویس های دنیا برای شما دعا بنویسن تا خدا نخواد چیزی عوض نمیشه !
ۚ وَمَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلَّا يَعْلَمُهَا و هیچ برگی از درخت نمی افتد مگر اینکه او آگاه هست!
و اینکه واسه حرف خدا احترام قائل شیم تا خدا واسه حرفمون احترام قائل شه حدالامکان به واجبات عمل کنید . چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس هم فووووق العادس برای حاجت روایی ! خیلیا بیمار سرطانی و لاعلاج شفا دادن با این چله و خیلیا نازا بودن بچه دار شدن خیلیا خونه خواستن و ... با این چله میشه حاجات خیلی بزرگ رو از خدا گرفت ان شاء الله مشکلتون حل شه خدانگهدارتون
اصلا اينطور نيست سحر و جادو در قرآن هم اومده و كاملا صحت داره اينهمه دعا توي مفاتيح و قرآن هست ...
بزرگوار دعای شرعی و غیر شرعی رو با هم خلط نکنید !
شما واژه ی دعا رو فقط دعای شرعی معنی کردید ! من هم میدونم دعا کردن بخصوص دعا های مفاتیح و ... اینها خوبه ! اینها دعاهای شرعیه ! اما بحث رمال و دعانویسی اونها متفاوته .
عزيزم دعانويس ها هم متفاوتن رمال و جادوگر كه همش دروغه و كلك اتفاقا دعا كلام خداس و ما وقتي د ...
دعا و دستورالعمل های شرعی و قرآنی که در احادیث هم اومده مشکلی نداره و خوب هم هست !
اکثرا دکان دستگاهه ! ولی بعضیاش واقعی هست ... جن گیرن اونا اما بحث رجوع به رمال به گفته اهل بیت و معصومین شرک و کفر محسوب میشه یه بنده خدایی به یه کارشناس که مشاور پرونده های جنگیری بوده تو نیرو انتظامی و اینا گفته بود من رفتم پیش فلان جنگیر آیه قران نوشت رو کاغذ داد بهم ! این که مشکلی نداره ! اون هم گفته بود تو از کجا میدونی رو چه کاغذی نوشت ! شاید کاغذ نجس بوده ...عموما با نجس کردن و توهین به ..... با اجنه در ارتباطن . شما هم نمیتونی بفهمی اونی که رفتی پیشش آدم خوبیه یا بد ! در غرب تهران اطلاعات یک جنگیر رو دستگیر کرد داشت میبردش مردم به ماشینش سنگ میردن میگفتن شما دارید یکی از اولیاء الله رو میبرید ! تو طبقه اول خونش ختم قران گرفته بدای تظاهر و ... اینها و تو زیر زمین خونش قران های آلوده به ..... پیدا کردن ! دعا های شرعی مثله دعاهای مفاتیح و دستورالعمل های شرعی که از معصومین نقل شده و کلا مورد تایید دین هست مشکلی نداره ولی در غیر اینصورت جایز نیست شب بخیر