2777
2789

من هر تاپیکی برام جالبه بازش میکنم که تو هیستوری بمونه بعد سریع خارج میشم و به بقیه تاپیک ها میرسم😁

اینجوری وقتی غیب میشن از هیستوری پیدا میکنم🤗

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید  هیستوری  کجاست  ؟چی رو  بزنم  

عزیزم بستگی داره با کدوم مرورگر وارد بشی

من با کروم میام

پایین گوشیم یه علامت ستاره هست که نوشته نشانه اون هیستوریه

منظور از هیستوری همون تاریخچه گوشی هست

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عهههه شما همونی هستی که بهش پیام دادم؟  حالت چطوره عزیزم بهتری؟

سلام  پیچک  جان  خوبی  گلم   ,  از  شانس   چند  روزیه  که  دور  از  جون  اضطراب  دارم   ,  امروز   تپش  قلب   بدی   داشتم   نمیتونستم   بلند  بشم  شما  چطوری   ؟دخترت  خوبه  ؟

سلام  پیچک  جان  خوبی  گلم   ,  از  شانس   چند  روزیه & ...

قربونت برم بدک نیستم. چرا پیام ندادی بهم شمارمو که گذاشتم برات

دخمل ندارم که پسر دارم اونم خوبه شکر خدا

اضطراب بدترین مشکله که متاسفانه تو ایران درمانش سخته بسکه تو زندگی روزمره و جامعه و .... استرس و فشار عصبی دارن مردم بیچاره

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=765091 اولین باری که جلوی شوهرتون... :))
 قربونت برم بدک نیستم. چرا پیام ندادی بهم شمارمو که گذاشتم برات دخمل ندارم که پسر دارم اونم خو ...

اها  ببخشید   فک  کردم  دختر , دیگه  بچه نیمیخوای  ؟تو  ت ل گ ر ا م  گروه  دارین   ؟چجوریه   ؟همه  خانم  هستن  ؟من  واقعا  با  پستای  شما  زندگی  کردم