2777
2789

عاليه فقط موقع ترمز ميلرزه كه بردم تعميرگاه مشكل ازلاستيكش بود درستش كرد 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه

ما هم فروختیم ماشینو که یکی بخریم

یا پولمون رو زیاد میکنیم دنا برمیداریم

یا تیبا

تیبا ۲ برا قسطیش ۱۲۸۰۰ اول میخاد بعد ۲ سال ماهی ۱ تومن که ۴ تا چک ۶ تومنی میگیرن

دنا معمولی اولش حدود ۲۰ تومن ماهی ۱ تومن ۴ سال

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ماشین تو شهری خوبیه... ولی در کل ماشین ایرانیع دیگ ممکنه همون سفرش یسری ایراد ها داشته باشه.. مثلا داداشم داره. وقتی کارواش میبره انگار رنک ماشین خود به خود میپره... یا دنده عقبش با زور باید جا بره.  اما در کل خوبه دیگ. مبارکه 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
اره خوبه ما هم فروختیم ماشینو که یکی بخریم یا پولمون رو زیاد میکنیم دنا برمیداریم یا تیبا تیبا ۲ ...

عزیزم دنا و تیبا فکر کنم حدود بیس تومنی فاصله قیمتی دارن... تا آنجایی که میدونم... مبارکتون باشه 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
عزیزم دنا و تیبا فکر کنم حدود بیس تومنی فاصله قیمتی دارن... تا آنجایی که میدونم... مبارکتون باشه&nbs ...

بله عزیزم میدونم

منتظریم شوهرم دست چک بگیره 

نمیدونم ببینیم چی پیش میاد

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤