2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی

598 بازدید | 19 پست

سلام، من یه سوال داشتم، آیا کسی که درد شدید و خونریزی شب زفاف داشته زایمانش سخت تره؟ یعنی این دو تا به هم ربطی دارن؟ میشه گفت کسی که شب زفافش اذیت شده یعنی لگن و دهانه رحمش تنگه و زایمانش هم سخت تره؟ لطفا تجربیاتتون رو بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من بکارتم نه خونریزی داشت نه درد 

پریودامم درد نداشتم اصلا 

ولی خب درد طبیعی زایمان خیلی دوست داشتم تجربه کنم زیا  بود میشه گفت خیلی زیاد 

دردشم مث ی دلپیچه بود خیلییی شدید ولی بعد دنیا اومدن بچه کامل قطع میشه من حتی سردردامم خوب شد😅

بازم برگردم طبیعی میکنم

زایمان به سایز دور سر بچه و سایز لگن شماست. بعد پرده بکارت چه ربط به دهانه رحم و لگن دارره عزیزم.

میگم شاید چون دهانه رحم تنگ بوده و پرده به سختی پاره شده، پس لگن و دهانه رحم و اینا همش تنگه واسه زایمان 😕😔

میگم شاید چون دهانه رحم تنگ بوده و پرده به سختی پاره شده، پس لگن و دهانه رحم و اینا همش تنگه واسه زا ...

شب عروسیت اخه به دهانه رحمت چیکار داشته؟؟؟

شب عروسی پرده ات پاره شده و واژنت چون تنگ بوده دردداشتی ک به مرور زمان بازشده کم کم

ممنونم از همه تون، یعنی مطمئن باشم ربطی نداره؟؟؟ به دردای دوران بارداری چی ربطی داره؟؟ هرچی توو بارداری دردبیشتر داشته باشی زایمانت سخت تره یا برعکس؟؟؟؟