منم آی یودی هفته پیش قیمت کردم هفتصدو خورده بود الان رفتم میگه شده نهصد .خدا بدادمون برسه با این اوضاع نه امینت مالی داریم نه شغلی نه روحی دیگه اینجا جای زندگی نیست یکی باید بیاد اینجارو بکوبه از اول درست کنه فقط باید خود خدا بیاد پایین.چقدر ماها بدبختم
هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
حالا من تجربه شخصیم و بهت میگمخ دوست داشتی اسفاده کن عزیزم کرم ضد جوش پانژل و صابون ان جی بخر هر شب صورتتو با صابون بشور و بعدشم ژل و بزن به صورتت کم کم جوشات کمتر میشه بعدم واسه لک جوش اگر داری هر روز یا یک روز درمیون یه تخم مرغ کامل با دو قاشق غذاخوری دارچین مخلوط کن و حسابی هم بزن بعدم 30 دقیقه بذار تو یخچال تا یکم سفت شه بعد به کل صورتت بزن و دستمال کاغذی بذار روش و خشک که شد از کل پوستت بکن به مرور لکه هاتم از بین میره علاوه بر این ماسک ماست و سدر و ابلیمو و گلابم هم عالیه من یه روز تخم مرغ دارچین یه روز سدر میزنم نسبتا بهتر شدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم یه دوره راکوتان استفاده کردم بعد دکترم چند جلسه میکرودرم و یه جلسه میکرونیدلینگ برام انجام داد هم جوشام رفته و هم روزنه های پوستم خیلی کم شده و رنگ پوستمم روشن تر شده . راکوتان بیشتر از یه دوره اصلا خوب نیست.