2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

390 بازدید | 20 پست

شوهرم پنج تا خواهر داره

همشون خيلي خودبين و خودخواه هستن

ميگن هر چي ما بگيم واقعيته

تا براشون كار كني و باهاشون بگردي خوبي

اگه يبار ضدشون حرف بزني خيلي بدي

شوهرم ارتباط باهاشونو دوست نداره از دوماداشون خوشش نمياد

چون مامانشم نسبت به بقيه بچه هاش براش كم گذاشته ديگه اصلا دوست نداره باهاشون رفت و آمد كنه

اين مدت سر من ك بهم طعنه زدن همشونو جواب كرده ك حق ندارين خونه م بياين 

منم به خاطر اونا كلي حرف ميشونم ازش چون راضي نيستم اينجوري رفتار ميكنه 

بهم ميگه تو بي عرضه اي اگه جوابشونو بدي اونام حرف نميزنن 

حالام اونا با من سرد برخورد ميكنن فكر ميكنن من شوهرمو عليه شون پر كردم

نميدونم چيكار كنم

به نظر شما باهاشون حرف بزنم ك مقصر نيستم يا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا شرایطت عین منه با تفاوت اینکه من دوتا خواهر شوهر دارم یکیشون اینطوریه شوهر منم میگه تو بی عرضه ای پاشونو از گلیمشون دراز کردن جوابشونو بده هرکی میخواد باشه باشه منم طعنه کنایه میشنوم نمیدونم‌چیکار کنم واقعا

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

نه خیر

همون شوهرتون راست میگه

اون بنده خدا پشت شما دراومده اونوقت شمامیخوای پشتشو خالی کنی؟

بعدم مگه خودت نمیگی خودبینن و...

خب چ علاقه ای داری باهاشون روابط دوستانه داشته باشی؟

بنظرم خودت وسط دعوای خواهربرادری و بحثاشون ننداز

چون هرکارکنی یه طرفش شاکیت میشه

بذارشوهرت هرطورصلاحه عمل کنه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

واقعا شوهرای شما وقتی میبینن ب شما چیزی میگن ناراحت نمیشن همچین میگید فرشته خوب معلومه باید از زنش دفاع کنه اگ نکنه ک زندگیش بخاطر دخالتای بیجا بهم میریزه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
دقیقا شرایطت عین منه با تفاوت اینکه من دوتا خواهر شوهر دارم یکیشون اینطوریه شوهر منم میگه تو بی عرضه ...

منم نميتونم جواب بدم جلوشون انگار دهنمو قفل كردن و هميشه شوهرم سر اين مسئله باهام جنگ داره

ميگه تو جواب بده من پشتتم و متاسفانه نميتونم 

من معذرت میخوام از شما  من گفتم فرشته .غلط کردم خخخخخ

والا بخدا انگار ما دربرابر شوهرمون دفاع میکنیم چقدر شوهرمون قدر میدونه من اجازه نمیدم خانوادم از گل نازکتر ب شوهرم بگم معلومه اونم باید هوامو داشته باشع ن؟

حرفم بزنی باور نمیکنن عزیزم  کلا عروس همیشه ذاتش خرابه انگار

به يكيشون اس دادم و جريانو براشون توضيح دادم ولي انگار نه انگار اصلا جوابمم نداد

حالا اگه شوهرم بدونه بهشون اس دادم حسابي قاطي ميكنه برام

چه شوهر باحالی   بنظرت بودن یا نبودن آدم‌هایی که دست عسلی بکنی تو دهنشون و احتمال گاز گرفتن هم وجود داشته باشه چقدر مهمه تو زندگیت؟؟ بشین زندگیتو بکن و به شوهرت عشق بورز بجای همه کسایی که بهش محبت نکردن خواهرم. خیلی خوبه که هوای تو رو داره و حمایتت میکنه، دمش هم گرم خیلی.